POLİSTEN KAÇAN HIRSIZLIK ZANLILARI TERS YÖNE GİRDİ: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

POLİSTEN KAÇAN HIRSIZLIK ZANLILARI TERS YÖNE GİRDİ: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa ilçesinde çaldıkları otomobille polisten kaçmaya çalışan iki hırsız, ters yöne girince tırın altında kaldı. İki aracın...

FERHAT AKGÜN

Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa ilçesinde çaldıkları otomobille polisten kaçmaya çalışan iki hırsız, ters yöne girince tırın altında kaldı. İki aracın daha karıştığı zincirleme kazada zanlı, otomobilde sıkışarak öldü, arkadaşı ise ağır yaralandı. Kazaya karışan diğer iki otomobilin sürücüleri de hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza bugün saat 08:00 sıralarında Süleymanpaşa ilçesi Çevreyolu’nda meydana geldi. Eren Ö. (18) ve Yasincan Ç. (20) çaldıkları 59 LH 986 plakalı otomobille polisten kaçtı. Şehir merkezi istikametinden çevre yolunda kaçan zanlılar, yolun polis tarafından kesildiğini görünce ters istikamete doğru ilerlediler. 59 LU 133 plakalı tırın altında kalan iki zanlı bariyerlerle tırın arasında otomobilde sıkıştı. Arkadan gelen iki otomobil ise kaza yapan araçlara çarptı.

Kazada sıkışan iki zanlı itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu araç içerisinden çıkartıldı. Aracı kullanan Eren Ö. olay yerinde hayatını kaybetti, Yasincan Ç. ise ağır yaralı olarak Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Arkadan çarpan iki otomobildeki sürücüler de hafif yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

Bir süre trafiğe kapanan yol, otomobil parçalarının kaza yerinden kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı olan Eren Ö. Hakkında polisin bir hafta önce de hırsızlıktan işlem yaptığıöğrenildi.

 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

* Özel görüntülerle kaza yeri

* Yaraların ambulansa konulması

* Sıkışan yaralıların çıkartılması

* Parçalanan araç ve kaza yeri

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.