PERSONELE YÜKSEKTE ÇALIŞMA EĞİTİMİ DÜZENLEDİ

PERSONELE YÜKSEKTE ÇALIŞMA EĞİTİMİ DÜZENLEDİ

03 Ağustos 2023

Küçükçekmece Belediyesi tarafından personelin mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen kurum içi eğitimlere bir yenisi daha eklendi. Belediye Binası Çok Amaçlı Salon da personele yönelik ‘Yüksekte Çalışma’ eğitimi verildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimde; İş Güvenliği Koordinatörü Filiz Yürü yüksekte çalışacak personelin güvenliğinin sağlanması, yasal dayanaklar, emniyet alma kuralları, kişisel koruyucu donanımlar gibi konularda ayrıntılı bilgi verdi. Çok sayıda personelin katıldığı eğitim sonunda yazılı sınav yapılarak başarı gösteren personele sertifika verildi.

Filiz Yürük: Amacımız risklere karşı farkındalık oluşturmak

Seminere katılan eğitmen Filiz Yürük eğitimin amacı için, ‘’Her türlü çalışma alanında ekipmanların doğru kullanımı, bakımı ve kontrolünü sağlamanın yanı sıra mevcut tehlike ve risklere karşı farkındalık oluşturmaktır. Yüksekte montaj, demontaj, bakım, onarım ve temizlik işleri yapacak çalışanların bu eğitimi alması zorunluluktur. Katılımcıları yüksekte yapacakları çalışmada güvenli bir şekilde çalışmalarını tamamlamaları için gerekli olan asgari yüksekte güvenli çalışma metotları konusunda bilgilendirdik. Eğitimlere katılım oldukça yüksekti, personele ilgisinden dolayı teşekkür ederiz’’ dedi.

7qfrcxjadnxrzupgwtcmykko.jpg

iwhma57rdyekmptgzcxtx8q4.jpg

s7ywkfhd9gr2u6m8Ijqdcp5b.jpg

k8tbpdcvIngxry7exke0bwzs.jpg

klgjtIx8do7uwym5reamhdpa.jpg

cofzoc7whykaq40slg5xi2bq.jpg

qgz1kcrljubzqytjeI4ohfd2.jpg

ibhw2pyj7utfdqr1kfmbhqx9.jpg

fzbpjdnuoixyd29s8br6e0ec.jpg

79Ifaclzxdqgmyhsznxf4eh3.jpg

14nubta3equgmrzswcijkf7I.jpg

zrxI9e3164ohkojv52upqram.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.