“PANDEMİNİN İZLERİ KARMA SANAT SERGİSİ” KARTAL BELEDİYESİ’NDE AÇILDI

“PANDEMİNİN İZLERİ KARMA SANAT SERGİSİ” KARTAL BELEDİYESİ’NDE AÇILDI

Kartal’da faaliyet gösteren bir grup sanatçının pandemi döneminde yaptıkları eserlerden oluşan Karma Sanat Sergisi, Kartal Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 

Seramik, çini, füzyon cam ve yağlı boya tablolardan oluşan sergide sanatçıların Covid-19 pandemisi boyunca yaptığı eserler sergileniyor. Kuratörlüğünü Muammer Nas’ın gerçekleştirdiği sergiye siyaset ve iş dünyasından pek çok önemli ismin yanı sıra sanatseverler katıldı. 

Serginin açılışını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, İyi Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu ve Kartal Belediye Meclisi Başkanvekili Özlem Bulut yaptı. Sergiye verilen emeklerden dolayı tüm katılımcılara teşekkür eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, serginin hem küratörü hem de katılımcısı Muammer Nas’a çiçek takdim etti. Nas ise buketi serginin hocaları Selvinaz Işık ile Şerife Bağcıvan’a takdim ederek Başkan Yardımcısı Adem Uçar’a seramikten kendi elleriyle yaptığı Kartal Belediyesi logosunu hediye etti. Çiniden, cam eserlere, takılardan yağlı boya eserleri kadar pek çok farklı eserin yer aldığı sergi 29 Mayıs tarihine kadar açık kalacak. 

DMCE9lro0vL58YqjAiSNWJXh.jpg

qVLFgUrSCnXO81WbiYlhZjNK.jpg

iThG0nBluXrMV9xbADfHEtap.jpg

SAmd8WPboVpwia49uyCIlHnj.jpg

kMJSx5EaOyvsn2cmT3le4uHh.jpg

KwkzJCfN4Hgb6rTFDepxs1Ov.jpg

Yw8Lhugs2CZzcpvGTBQVEmRi.jpg

s7iNqb4IRma1VOS0xYAlnZdf.jpg

td5IQL1yuoN4SbljfOhgi0eV.jpg

dNwmfF3BHjRbpUO6MsrXWnYQ.jpg

7dn5lMZaGirSju8yALv1w0hH.jpg

8y9bEGqN0x5POVfAcClM3F6D.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.