Özel Bireyler Doyasıya Eğlendi

Özel Bireyler Doyasıya Eğlendi

Esenyurt Belediyesi’nin 3 Aralık DünyaEngelliler Günü dolayısıyla düzenlediği yemek ve sahne gösterilerinin de olduğuprogramda özel bireyler aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi.

Esenyurt Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerikapsamında anlamlı bir program düzenledi. Esenyurt Kültür Merkezi’ndedüzenlenen etkinlik belediye bünyesindeki halk oyunu ekibinin muhteşem gösterisiylebaşladı. Ardından Engelsiz Sanat Atölyesi müzik grubu izleyenlere coşku doluanlar yaşatırken müzik öğretmenlerinin sahne gösterisi ise keyifli anlara sahneoldu. Şiir yarışmasında Türkiye’yi temsil ederek Avrupa üçüncüsü olan özel bireyYunus Kara’nın programda okuduğu “Asıl En Büyük Engel Sevgisizliktir” şiiribüyük alkış topladı.

“BelediyelerOlarak Da Sizlere Borçluyuz”

Sahnede konuşma yapan Başkan Yardımcısı Halis Şimşek, “Devlet vebelediyeler topyekün size borçludur. Sizler alacaklısınız. Kent yaşamında ençok sorunları sizler yaşıyorsunuz. Ama buna rağmen çok güzel başarıhikâyelerinizin olduğunu da biliyorum. Bir kent kurgulanırken sizlerin deyaşayabileceği sorunlar göz önüne alınmalı. Belediyeler olarak da sizlereborçluyuz. Bu güçlüklere rağmen gösterdiğiniz çabaya teşekkür ediyorum” dedi.

“Çok KıymetliydiBizler İçin”

Böyle bir günde hatırlandıkları için mutluluğunu dile getiren özelbirey babası Serafin Balıkçı, “Çok memnun kaldık. Çok kıymetliydi bizler için.Böyle bir günde bizi unutmayıp davet ettiği için Belediye Başkanımıza teşekkürediyorum. İnşallah hiçbir çocuğumuz bakıma muhtaç kalmaz. Kendi ayaklarıüzerinde durmayı başarır” diye belirtirken özel birey Simge Mercan ise şunlarısöyledi: “Program çok güzel, mutlu oldum. Böyle güzel şeyleri hep bekleriz.”

 

Imxv3n8cuwrexplaupjh2vsg.jpg

s7t2nsakcuyp69lrhb1crjeg.jpg

qdw6uk8hvynxsoyfuksdiprl.jpg

jf3roxhonzvI1hyzlfgn7iap.jpg

pw1lqrugnamynov5gqxszisx.jpg

I2nfqjcxt0mh9raesg4ywwei.jpg

mvcdhiybrrfqpajzewtdpabc.jpg

orknxytq3b9j6azwdxnImguc.jpg

vncgka4v19fy0tib3mcmlde5.jpg

4lwqy29zexveabhpmhdznavs.jpg

huj9dnImaeqxc2o53zwm0wp6.jpg

otxnz68xrqougcdm9skpl1vI.jpg

wzqnqnswlv8ba0cp9irsdrf2.jpg

vwkg7trmg0eqayneld53cjsr.jpg

23sazIuucqd596rawvb1ykmn.jpg

nxcoc0f8d3towxpjk1vyywgd.jpg

gbhejfaosux9vcvdryphiaqj.jpg

tqbi6czsadygyt4wcholxpm7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.