“OYUN” BAŞAKŞEHİR’DE SEYİRCİYLE BULUŞTU

“OYUN” BAŞAKŞEHİR’DE SEYİRCİYLE BULUŞTU

Başakşehir Belediyesi, kültür sanat sezonu kapsamında “Oyun” adlı tiyatro oyununu seyirciyle buluşturdu. Günümüz teknolojisinin hayatlar üzerindeki etkisinin tüm yönleriyle anlatıldığı oyun, Başakşehirli tiyatroseverlerin beğenisini kazandı.

Başakşehir’de, kültür sanat sezonu etkinlikleri kapsamında birbirinden güzel tiyatro oyunları tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Paşhan Yılmazel’in yaptığı “Oyun” isimli tiyatro oyunu Başakşehirli tiyatroseverler tarafından ilgiyle izlendi.  

Günümüz teknolojisinin hayatlara etkisi anlatıldı

Ece Bozkaya, Emre Mutlu ve Yasemin Öztürk’ün sahne aldığı oyunda, borsada brokerlik yapan kripto zengini Metin’in başında geçenler ve eşi Ajda ile yaşadığı olayları konu ele alır. Metin için her şey yolunda giderken, arkadaşı Sezen ile kafede çekilmiş bir fotoğrafının sosyal medyada paylaşılmasıyla tüm hayatı değişir. Sezen’in üniversiteden arkadaşı avukat Benjamin’in hayatlarına girmesiyle birlikte her şey sarpa sarar. İki çiftin ve avukatın hayatlarının kesişmesiyle artık bütün olaylar içinden çıkılmaz bir hale dönüşür. Günümüz teknolojisinin hayatları nasıl değiştirdiğini tüm yönleriyle anlatan Oyun, tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlandı.  

KMV91mLDYHJIbNk3sxR7q6zf.jpg

KMV91mLDYHJIbNk3sxR7q6zf.jpg

KMV91mLDYHJIbNk3sxR7q6zf.jpg

KMV91mLDYHJIbNk3sxR7q6zf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.