OKMEYDANI'NDA ÖZEL HAREKAT DESTEKLİ ASAYİŞ UYGULAMASI: 970 KİŞİYE GBT SORGULAMASI YAPILDI

OKMEYDANI'NDA ÖZEL HAREKAT DESTEKLİ ASAYİŞ UYGULAMASI: 970 KİŞİYE GBT SORGULAMASI YAPILDI

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Özel Harekat polislerinin de desteğiyle Okmeydanı semtinin giriş ve çıkışlarını kapatarak dev bir asayiş denetimi yaptı. 3 saatte 970...

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Özel Harekat polislerinin de desteğiyle Okmeydanı semtinin giriş ve çıkışlarını kapatarak dev bir asayiş denetimi yaptı. 3 saatte 970 kişiye Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapıldı. Sorgulamada, bazı kişilere çeşitli suçlardan adli işlem yapıldığı ve 32 taşıta toplam 31 bin 742 lira ceza kesildiği, 2 aracın da trafikten men edildiği bildirildi.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bugün, 12.00-15.00 saatleri arasından Okmeydanı'nda geniş kapsamlı asayiş denetimi gerçekleştirdi.

Özel Harekat, Terörle Mücadele ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği denetimde, semtin giriş ve çıkışları kapatıldı. Arama noktaları oluşturan polis ekipleri, durdurdukları araçları didik didik aradı.

POLİS OTOMATİK SİLAHLARLA NÖBET TUTTU

Vatandaşların üst aramasının yapıldığı denetimde GBT sorgulaması da yapıldı. Polisin otomatik silahlarla nöbet tuttuğu uygulamada konuşlandırılan Özel Harekat polisleri de kuş uçurtmadı. Denetimlerin gün boyu süreceği öğrenildi.

Denetimde, 698 kişi, 196 araç ve 76 motosiklet olmak üzere toplam 970 sorgulama yapıldı.

Aramalarda, bir kişiye ruhsatsız silah taşımaktan, bir kişiye nafaka ödemesi yapmamaktan, bir kişiye yazılı veya görüntülü hakaret suçundan işlem yapıldı. Bir kişinin de yoklama kaçağı olduğu tespit edildi.

Ayrıca, çeşitli suçlardan 32 motor ve araca toplamda 31 bin 742 lira para cezası kesildi. 2 araç trafikten men edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.