Öğretmenler Bulvarı Otoban Bağlantısı Köprülü Kavşağı Trafiğe Açıldı

Öğretmenler Bulvarı Otoban Bağlantısı Köprülü Kavşağı Trafiğe Açıldı

Güngör Geçer, “Kentimizin sorunlarını azaltmak içingerçekleştirdiğimiz projeleri hızla tamamlıyoruz.”

Otoban girişi ve Aliya İzzet Begoviç Bulvarı’na bağlantısınedeniyle önemli bir lokasyonda bulunan, Adana’da ulaşımın rahatlatılmasınakatkı sağlayacak Öğretmenler Bulvarı Otoban Bağlantısı Köprülü Kavşağı trafiğeaçıldı.

 

 

Devam eden projelerin tamamlanacağını ve halka hizmetinaralıksız süreceğini söyleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili GüngörGeçer, Adana halkına söz verilen hizmetleri, projeleri tamamlamak için büyükgayretle çalıştıklarını belirtti.

Başkan Vekili Güngör Geçer şunları söyledi: “Adana’mızınulaşım sorununu azaltmak amacıyla gerçekleştirilen projelerin hızla bitirilmesiiçin çalışıyoruz. Öğretmenler Bulvarı Otoban Bağlantısı Köprülü Kavşağı da kentulaşımının rahatlatılması adına önemli bir projeydi. En kısa süredetamamlanmasının ve halkımızın hizmetine sunulmasının mutluluğunu yaşıyoruz.Öğretmenler Bulvarı Otoban Bağlantısı Köprülü Kavşağı kent ulaşımı için kilitbir noktada. Bu köprüden günde ortalama 6-7 bin araç geçecek. ZeydanBaşkanımızın hayata geçirilmesi için yaptığı plan ve projeler kapsamında D-400üzerinde yapılacak yeni çalışmalara da hızla başlayacağız.”

8tIg7mep4k5qnzdw21xvlyns.jpg

jqhemy4g6vtiu1bdrxecqoIr.jpg

b0w4jfsv1hvl3rgkcrw5q9qf.jpg

h18v9wpk2clacxmehkirjope.jpg

2hkgywvdg4umnfv0asqmxyfo.jpg

nynllgx9ov185ef04hIrspsz.jpg

dhbr6akqqspl7pIgv3dn1w8u.jpg

xawsjybz2vpyz61cm0oofqkr.jpg

4Itylorvnuqnsgkamvhlfu0b.jpg

ovybt4urjhadzeqajrgnzumk.jpg

1neouI2cqlxyrewqyvtgz48b.jpg

pi6wlgogq9rr1dzle4wzccno.jpg

ljomw8uIxntz9veuk641ntff.jpg

bsqyhr18Isapcv0rwze9nxll.jpg

dscav29set8pxbkb0p5kquvf.jpg

rtuvl5q4f7osdwk1jbzajoyu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.