Öğrenciler Depreme Karşı Bilinçleniyor

Öğrenciler Depreme Karşı Bilinçleniyor

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki okullarda deprem tahliyetatbikatlarına ve depreme karşı bilinçlendirme eğitimlerine aralıksız olarakdevam ediyor.

Esenyurt Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler,Esenyurt’ta bulunan okulları tek tek dolaşarak hem deprem bilinci eğitimiveriyor hem de deprem tahliye tatbikatı yapıyor. Olası bir İstanbul depreminriski en aza indirmek amacıyla yürütülen çalışmalarda öğrencilerbilinçlendiriliyor. Ekipler, öğrencilere deprem öncesinde ve sonrasında yapılmasıgerekenler hakkında bilgiler verirken, öğrencilerde bu eğitimlerin kendilerineçok şey kattığını ifade ediyor.

“TatbikatlarımızDevam Edecek”

Deprem bilinci eğitimlerinin ve deprem tahliye tatbikatlarının tümokullarda devam edeceğini belirten Esenyurt Belediyesi Afet İşleri MüdürüGülşah Daş, “İlçe genelindeki okullara giderek, öğrencilere deprem hakkındabilgilendirmeler yapıyoruz. Çocuklara deprem bilinçlendirme eğitimi vererek,deprem öncesi ve sonrasında yapılması gerekenleri anlatıyoruz. Tüm bueğitimlerin yanı sıra deprem tahliye tatbikatı yaparak anlattığımız teorikbilgileri uygulamaya döküyoruz” dedi.

5txwsvqu2gazlgnpke4sw3do.jpg

jle5hqckzymr8dw0xz4a2pms.jpg

b7sujkb698xouolmadyz5vnt.jpg

lubnjtgwhr72erypqbtczkjg.jpg

kgwyj0uszrduim5cgflf6yIn.jpg

hor5lyjtx1fiuwqkddgsc3sp.jpg

cthmfwux8rvtnbi456d1lg9o.jpg

dp6zf3bryjnae1sc7lwuhlet.jpg

eskxlwqrcslwhefjxnu273jm.jpg

20alx7prq14odlsev9ihhwrj.jpg

v5he214wwqilzr6hIcsgfnxt.jpg

gjjvnyfniksr5bt1as6wuqx0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.