ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KURT’TAN EYT’LİLERE DESTEK

ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KURT’TAN EYT’LİLERE DESTEK

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ilçedeki ihtiyaç sahiplerinin, gereksinim duyduğu ürünleri ücretsiz almasına olanak sağlayan Halk Market'in kapılarını...

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ilçedeki ihtiyaç sahiplerinin, gereksinim duyduğu ürünleri ücretsiz almasına olanak sağlayan Halk Market'in kapılarını emeklilikte yaşa takılanlara da açtı. Eskişehir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Dayanışma Derneği tarafından bildirilen 150 EYT’li, kendilerine verilecek Halk Kart ile Halk Market’ten ihtiyaçlarınıücretsiz olarak giderebilecek.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 1999 yılında çıkan 4477 sayılı yasanın geriye işletilmesi nedeniyle emeklilik haklarını kaybederek, mağdur olan ve kamuoyunda EYT’liler olarak bilinen vatandaşların, sıkıntılarını bir nebze gidermek için Halk Market’ten yararlanmasını sağladı. Eskişehir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Dayanışma Derneği tarafından bildirilen 150 EYT’li, kendilerine verilecek Halk Kart ile Halk Market’ten ihtiyaçlarınıücretsiz olarak giderebilecek.

"BAŞKAN KURT ZOR GÜNÜMÜZDE YANIMIZDA OLDU"

Odunpazarı Belediyesi’nin bu desteğinin çok anlamlı olduğuna dikkat çeken EYT’liler, zor günlerinde yanlarında olarak, kendilerine verdiği destek ve yardımlar için başta Başkan Kurt ile Odunpazarı Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Başkan Kurt da EYT’li vatandaşların mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Odunpazarı Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını belirten Başkan Kurt, EYT’lilerin de her zaman yanında olacaklarını söyledi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.