ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KURT, 71 EVLER PAZAR YERİNİ ZİYARET ETTİ

ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KURT, 71 EVLER PAZAR YERİNİ ZİYARET ETTİ

Odunpazarı Belediyesi’nin 71 Evler mahallesinde pazar yeri kurmasına Pazarcılar Odası engel oldu. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da sabahın erken saatlerinde 71 Evler mahallesindeki...

Odunpazarı Belediyesi’nin 71 Evler mahallesinde pazar yeri kurmasına Pazarcılar Odası engel oldu. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da sabahın erken saatlerinde 71 Evler mahallesindeki pazara giderek mahalleliye destek oldu.

Başkan Kurt'un pazara gittiği saatlerde sadece iki tezgah açıktı. İlerleyen saatlerde pazardaki tezgah sayısı arttı. Öğlen saatlerine kadar mahallede kalan Başkan Kurt, sık sık pazar yerini gezdi. Kurt, esnafa hayırlı işler dileyerek, 71 Evler sakinlerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Kurt, "Pazar yönetmeliğine göre pazarda tezgahı olup da 3 hafta açmayanın tezgahı iptal olur. Ondan sonra tezgah açmak isteyen olursa onlara veririz. Gelmek isteyen olmazsa biz Odunpazarı Belediyesi olarak, alırız tezgahtan malları kendimiz satarız" dedi.

SADECE 71 EVLER PAZARINDAN ALIŞVERİŞ YAPACAĞIZ

71 Evler mahallesi sakinleri ise Pazarcılar Odası’nın tavrına tepki göstererek, Emek Pazarı'nı ve çevredeki manav ile marketleri boykot edeceklerini söyledi. Sadece 71 Evler mahallesinde kurulacak pazardan alışveriş yapacaklarını kaydeden mahalle sakinleri, pazardaki ürünlerin market ve manavlara göre daha uygun fiyata satıldığına dikkat çekti.

Emek mahallesinde kurulan pazara gitmek için 2 kilometre yol yürümek zorunda kaldıklarını anlatan mahalleli, Pazarcılar Odası’nı halktan yana tavır almaya çağırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.