NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAK

NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAK

Silivri Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 04 Nisan 2022 Pazartesi Günü 10.30’da gerçekleştirilecek.

Silivri Belediye Meclisi’nin 04/04/2022 Pazartesi tarihine rastlayan Nisan Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, saat 10.30’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;

G Ü N D E M:

1 – 1 Asil Meclis Divan Katibi seçimi.

2 - Encümen Üyesi seçimi.

3 - Plan ve Bütçe Komisyonu seçimi.

4 - İmar Komisyonu seçimi.

5 - Çevre ve Sağlık Komisyonu seçimi.

6 - İsim Tespit Komisyonu seçimi.

7 - Hukuk Komisyonu seçimi.

8 - Tarım ve Hayvancılık Komisyonu seçimi.

9 - Kentsel Dönüşüm ve Afete Hazırlık Komisyonu seçimi.

10 - İlçemiz mahallelerindeki cadde ve sokakların isimlendirilmesinin görüşülmesi.

11 - Biyogaz, Biyoenerji ve Organik Gübre Üretimi Fizibilite Çalışmaları yapılması konusunda Belediyemiz ile Rumeli Üniversitesi arasında işbirliği protokolü tanzimi ve imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

12 - Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde görev yapan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına araç tahsisinin görüşülmesi.

13 - Silivri İlçesi, Yat Limanı, Barınak, Yeni Balıkçı Barınağı ve Dolgu Alanı Kıyı Düzenlemesi Amaçlı 1/5000 Ölçekli Revizyon + İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planının görüşülmesi.

14 - Silivri Merkez Sahil Bölgesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına yapılan itirazların görüşülmesi.

15 - Silivri İlçesi, Gümüşyaka Mahallesinde, 2323 parsel, Küçükkılıçlı Mahallesi 3099 ada 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazlar ile Silivri Belediyesi mülkiyetindeki Kavaklı Mahallesi, 5593 ada, 17 parsel sayılı taşınmazın trampasının/takasının görüşülmesi.

16 - Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünce talep edilen belediyemiz birimlerine lüzumlu ek ücret tarifelerinin belirlenmesinin görüşülmesi.

17- Silivri İlçesi Fatih Mahallesi 184 ada 1 parsel ve 186 ada, 7 parselde restorasyonla ilgili tadilat ve onarım işlerinin yapılması için İstanbul Valiliği YİKOB’dan ödenek başvurusunun görüşülmesi.

18- Belediyemiz 2021 yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi.




LszRoK2G4BWVqOQwcm5vah39.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.