PAŞANIN MELEKLERİ, ORMAN HAFTASINI KUTLADI

PAŞANIN MELEKLERİ, ORMAN HAFTASINI KUTLADI

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, 21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla maçlarını oynadığı spor salonunun bahçesine turunç fidanı dikti. Takım kaptanı Diğdem Hoşgör, “Hafta...

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, 21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla maçlarını oynadığı spor salonunun bahçesine turunç fidanı dikti. Takım kaptanı Diğdem Hoşgör, “Hafta dolayısıyla bir farkındalık yaratalım istedik” dedi.

Hafta sonu Avrupa kupalarına katılma yolunda sezonunun en kritik maçına çıkacak olan Paşanın Melekleri, sabah antrenmanıöncesi 21-26 Mart Orman Haftası’nı kutladı. Kulüp Hentbol Şube Sorumlusu Özcan Yılmaz, antrenör Kadir Ayar, teknik heyet ve sporcular takımın maçlarını oynadığı Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nun bahçesine turunç fidanı dikti.

Küreklerle spor salonu bahçesinde çukur kazan sporcular, Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yetiştirdiği fidanların dikimini yaptı. Sporcular, fidanların can suyunu da hep birlikte verdi.

Kaptan Diğdem Hoşgör, bunu bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini belirterek, “Kadın hentbol takımı olarak turunç ağaçlarını salonumuzun etrafına diktik. Hafta dolayısıyla bir farkındalık yaratalım istedik” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.