“Nasıl ve ne okumalıyız?” sorularını cevapladı

“Nasıl ve ne okumalıyız?” sorularını cevapladı

Pendik Belediyesi Kütüphane Söyleşileri kapsamında Aydos Kütüphanesi’ne konuk olan Yazar Mustafa Özçelik: “Nasıl ve neokumalıyız?” sorularının cevaplarını verdi. Yazar, öğrencilere “Önce genel okumalar yapın, sonra ilgi alanınız ortaya çıkacaktır. Kimi roman kimi de araştırma ya da tarih okumak ister.” tavsiyesinde bulundu.

Pendik Belediyesi Kütüphane Söyleşileri devam ediyor. Her ay farklı konu ve konukları yer aldığı söyleşilerin son konuğu Yazar Mustafa Özçelik oldu. Aydos Kütüphanesi’nde gerçekleşen söyleşide Mustafa Özçelik, kitap okuma üzerine öğrencilere tavsiyelerde bulundu ve “Ne ve nasıl okumalıyız?” sorularının cevaplarını verdi.

“Güzel konuşmak için mutlaka bir edebiyat eseri okuyun”

Çok kitap okumaktan ziyade nitelikli ve ilgi duyulan kitapların okunması gerektiğini ifade eden Yazar Mustafa Özçelik: “Para da zaman da sınırlı. Önce genel okumalar yapın, daha sonra ilgi alanınız ortaya çıkacaktır. Kimi roman kimi de araştırma ya da tarih okumak ister.” dedi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Özçelik, güzel konuşmak adına herkesin mutlaka bir edebiyat eseri okuması gerektiğini belirterek “Dilimiz Türkçe. Hangi mesleği yaparsanız yapın güzel konuşmak size lazım olacak. İyi bir Türkçe için mutlak bir edebiyat eseri okuyun.” tavsiyesinde bulundu.

dwm7ronxtbxhcpkhczo81ndv.jpg

hbdcefI93ys0ha8mqu1ev2zj.jpg

rvsq15os43rthgkuavgwofbl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.