MÜZİKSEVERLER PARKTA CAZ KEYFİNİ DOYASIYA YAŞADI

MÜZİKSEVERLER PARKTA CAZ KEYFİNİ DOYASIYA YAŞADI

Beylikdüzü Caz Müzik Günleri, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 29. İstanbul Caz Festivaliyle sona erdi. Beylikdüzü Belediyesi’nin de katkılarıyla Yaşam Vadisi’nde gerçekleşen ‘Parklarda Caz’ etkinliğinde Chai Moto, Always Knows, Baturay Yarkın Trio & Nağme Yarkın ve Boticelli Baby adlı caz grupları sahne aldı. İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği yeşille cazı bir araya getiren etkinlikte, müzikseverler parkta caz keyfini doyasıya yaşadı.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 29. İstanbul Caz Festivali’nin sevilen etkinliklerinden olan Parklarda Caz, Beylikdüzü Belediyesi’nin de katkılarıyla müzikseverleri Yaşam Vadisi’nde bir araya getirdi. Beylikdüzü Caz Müzik Günleri kapsamında 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde gerçekleşen etkinlikte, caz müziğinin önemli isimleri dinleyicilere müzik dolu bir gün yaşattı.
Beylikdüzü’ndeki müzikseverlerin caz müziğin melodileriyle keyifli bir yaz akşamı yaşadığı etkinlikte ilk olarak Genç Caz+ finalistlerinden Chai Moto ve Always Knows sahne aldı. Baturay Yarkın Trio & Nağme Yarkın’ın eşsiz performanslarıyla devam eden konserde, punk ruhuyla caz yapan ve enerjisi bitmek bilmeyen Botticelli Baby caz severlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri başlıyor

Parklarda Caz etkinliğiyle görkemli bir final yapan Beylikdüzü Caz Müzik Günleri’nin ardından 8. Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri de birbirinden önemli isimleri Beylikdüzü’nde ağırlayacak. Beylikdüzü Müzik Festivali kapsamında 1 Temmuz tarihine kadar devam edecek konser serisi Violincelloduo grubunun “İki Ses Bir Nefes” isimli müzik dinletisiyle 27 Haziran pazartesi (bugün) başlangıç yapacak. Saat 20.00’da Yaşam Vadisi’nin girişinde müzikseverleri karşılayacak olan ekibin ardından saat 21.00’da Camerata Barok İstanbul ekibi, 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde “Barok Gecesi” isimli konserleriyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

ZxMFYVcsJmPXa1A7kR4jD3Ey..jpeg

8nWqUiPZQdHFh9kLDcxMvaKj..jpeg

Kjz2tMnluywfvO9CkbZ4SgER..jpeg

qeS85hrniaMjcfpYvI9R3t47..jpeg

zmHjYqRb5AiB47pK3cMwD2PE..jpeg

xXk6Agw52JfjGyWYLasOCZeh..jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.