MUHALEFET, İYİ PARTİLİ KAVUNCU'YA YÖNELİK YUMRUKLU SALDIRIYI KINADI

MUHALEFET, İYİ PARTİLİ KAVUNCU'YA YÖNELİK YUMRUKLU SALDIRIYI KINADI

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik yumruklu saldırıya muhalefet tepki gösterdi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik yumruklu saldırıya muhalefet tepki gösterdi.

Muhalefet, Buğra Kavuncu'nun İstanbul’da Halk TV’de katıldığı programın ardından televizyon binasından çıkarken yumruklu saldırıya uğramasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Tepki mesajlarından bazılarışöyle:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: "İYİ Parti İstanbul İl Başkanı@SBugraKavuncu’ya yönelik yapılan saldırıyı kınıyorum. Sorumlular bir an önce yakalanmalı ve yargıönüne çıkarılmalıdır."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: "İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Buğra Kavuncu’ya yönelik düzenlenen saldırıyışiddetle kınıyor, bu çirkin saldırının fail ya da faillerinin en kısa sürede yargıönünde hesap vermelerini diliyorum."

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray: "Partimiz İstanbul İl Başkanı@SBugraKavuncukalleş bir saldırıya uğradı. Provokasyonlarıönleyemeyenler de sorumludurlar. Soğukkanlılığımızı koruyacağız. Kaosa izin vermeyeceğiz."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek: "İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Değerli @SBugraKavuncu'ya geçmiş olsun. Kimse unutmasın, alçakça saldırılar bizi yolumuzdan döndüremez..."

CHP İstanbul İl Başkanı Candan Kaftancıoğlu: "İYİ Parti İstanbul İl Başkanı, çok kıymetli mevkidaşım Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırı da öncesinde yapılmış diğer saldırılar gibi kabul edilemez. Saldıranlardan ziyade saldırtan anlayıştan hesap soracağız! Sevgili Başkanım geçmiş değil gelecek olsun @SBugraKavuncu."

Saadet Partisi İstanbul İl BaşkanıÖmer Faruk Yazıcı: "İYİ Parti İl Başkanı Sayın @SBugraKavuncu’ya yapılan bu saldırıyışiddetle kınıyorum! Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Siyasete ayar vermek için yapılan tüm girişimlerin karşısındayız. Siyaset kurumuna yapılan bu saldırıların sorumluları utanmalı."

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol: "İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Sn. Buğra Kavuncu’ya yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum. Fail en kısa zamanda yargıönüne çıkarılmalı ve gereken yapılmalıdır. Kıymetli mevkidaşım @SBugraKavuncu, çok geçmiş olsun."

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanıİsa Mesih Şahin: "Değerli Mevkidaşım, İYİ Parti İstanbul İl Bşk. Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırıyışiddetle kınıyorum. Şiddetten değil, hoşgörüden güç alan bir siyaseti hep beraber inşa edeceğiz. Mevkidaşıma ve tüm İYİ Parti ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.