MUDANYA KAPALI PAZAR YERİİHALE AŞAMASINDA

MUDANYA KAPALI PAZAR YERİİHALE AŞAMASINDA

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yeni Kapalı Pazar Yeri projesi için oda başkanları ile bir araya geldi. Hazırlanan proje ile ilgili bilgiler veren Türkyılmaz, “Pazar alanını esnaf...

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yeni Kapalı Pazar Yeri projesi için oda başkanları ile bir araya geldi. Hazırlanan proje ile ilgili bilgiler veren Türkyılmaz, “Pazar alanını esnaf ve Mudanyalılar için en iyi faydalanacaklarışekilde planlıyoruz” dedi.

Mudanya Belediyesi’nin Halitpaşa’da yapımını planladığı Kapalı Pazar Yeri Projesi ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Başkan Yardımcısı Nisa Kartaltepe, Fen İşleri Müdürü Sadık Sadıkoğlu, Zabıta Müdürü Taner Elyıldırım ve Mimar Cemile Öztürk‘ün  hazır bulunduğu toplantıya, Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Refik Aksu, Başkan Vekili Ergin Birdal ve Bursa Yaymacılar Odası Başkanı Fahrettin Tüccaroğlu da katıldı.

Oda temsilcilerinin ve pazarcı esnafının görüşlerini önemsediklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Ortak akıl, birlikte yönetim” ilkesini uyguladıklarını söyledi. Mudanyalıların sağlıklı, çağdaş ortamlarda alışveriş yapmaları için çalıştıklarını vurgulayan Türkyılmaz, “Oda temsilcilerinin görüşlerini dikkate alarak, projemize yön veriyoruz. Hazırladığımız projemizde ihale aşamasına geldik. Kapalı Pazar Yeri projemizi bir an önce hayata geçirerek Mudanyalıların hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Halitpaşa mahallesinde 3 bin 137 metrekarelik arazi üzerine yapılacak pazar alanında, kapalı otopark, sosyal tesisleri, tuvaletler, mescit, emzirme odası bulunacak. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.