TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI AKIN, KIRKLARELİ BELEDİYE BAŞKANI KESİMOĞLU'NU AĞIRLADI

TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI AKIN, KIRKLARELİ BELEDİYE BAŞKANI KESİMOĞLU'NU AĞIRLADI

Turgutlu Belediye BaşkanıÇetin Akın, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu makamında ağırladı. Turgutlu Belediyesi'ndeki ziyaretin ardından Başkan Çetin Akın ve Başkan...

Turgutlu Belediye BaşkanıÇetin Akın, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu makamında ağırladı. Turgutlu Belediyesi'ndeki ziyaretin ardından Başkan Çetin Akın ve Başkan Mehmet Siyam Kesimoğlu Turgutlu Kent Müzesi’ni gezdi.

Başkan Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş Ser, Personel A.Ş. Genel Müdürü Orhan Eratıcı, Turgutlu Belediyesi Meclis Üyesi Burhan Irk, CHP Geçmiş Dönem Manisa Milletvekili Hasan Ören, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Esin Küçükler ile birlikte Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sevim, CHP Kırklareli İlçe BaşkanıÖzgür Uygul’u makamında konuk etti. Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası Başkanlık katında açılan Şehitlik Köşesini inceleyen Başkan Mehmet Siyam Kesimoğlu, geçmiş dönemlerde Turgutlu Belediye Başkanlığı görevini yürüten başkanlar ile ilgili Başkan Çetin Akın’dan bilgi aldı.

Belediye başkanları Akın ve Kesimoğlu, daha sonra Turgutlu’nun tarihi simgesi olan Turgutlu Kent Müzesini birlikte gezdi.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun ziyareti hakkında açıklama yapan Çetin Akın, şöyle konuştu:

“Kırklareli Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sevim, CHP Kırklareli İlçe BaşkanıÖzgür Uygul’u belediyemizde misafir etmenin mutluluğunu yaşadık. Belediyemizdeki ziyaretinin ardından şehrimizin tarihi simgesi Kent Müzemizi Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu ile birlikte birlikte gezdik. Projelerimiz ile ilgili fikir alışverişinde bulunduğumuz Mehmet Siyam Kesimoğlu’na keyifli sohbeti ve nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Turgutlu’muzda ve Kırklareli’nde baharı yaşatmaya, mutlu insanlar ve mutlu kentler yaratmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz."

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ise “Turgutlu’da çok başarılıçalışmalara imza atan Başkanımız Çetin Akın ve ekibine misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmaları için başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.