MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR: ŞU ANA KADAR 12 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR: ŞU ANA KADAR 12 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, iki gün önce Fırat Kalkanı bölgesine teröristlerce düzenlenen saldırı ile ilgili olarak, "Hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız....

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, iki gün önce Fırat Kalkanı bölgesine teröristlerce düzenlenen saldırı ile ilgili olarak, "Hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Bunda çok kararlıyız. Bu manada dün de evvelki gün de gerekli operasyonlar yapıldı. Şu ana kadar toplam 12 terörist etkisiz hale getirildi" açıklamasını yaptı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından paylaşılan videoda; iki gün önce Fırat Kalkanı bölgesine teröristlerce düzenlenen saldırı ile ilgili bilgi verdi. “Hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmadığımız gibi saldırı sonrasında da gerekli operasyonları yaptık. Şu ana kadar 12 terörist etkisiz hâle getirildi. Bu rakamın önümüzdeki günlerde artacağına inanıyoruz” notuyla paylaşılan videoda, Akar şunları söyledi:

"Türkiye, eski Türkiye değil. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde şu anda Türkiye Cumhuriyeti devleti uluslararası arenada özne. Dolayısıyla bizim sorumluluklarımız son derecede artmış vaziyette. Hem etki alanımız arttı, hem ilgi alanımız arttı. Vatan, bayrak, ordumuz Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türkiye ve asil Türk milleti sizden görev bekliyor arkadaşlar.

Bizim tek amacımız var; ülkemizin, sınırlarımızın ve asil milletimizin güvenliği. Buna çalışıyoruz. Bunun dışında kimsenin toprağında, hakkında, hukukunda gözümüz yok. Buradaki güvenlik sağlanıncaya kadar da bu mücadele devam edecek.

Dün, evvelki gün bir intikal halinde Fırat Kalkanı harekat bölgesinde bir kirpi aracımıza roketle saldırı oldu. Orada maalesef şehitlerimiz var. O şehitlerimiz başta olmak üzere bütün şehitlerimize bir kez daha şahsım ve sizler adına Allah'tan rahmet diliyorum. 

YPG'nin PKK'dan hiçbir farkı yok. YPG eşittir PKK, PKK eşittir YPG. Saldırı sonrasında bir az önce bahsettiğim, mehmetçiğimizin, hiçbir şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Bunda çok kararlıyız. Gerçekten kimsenin şüphesi olmaz. Bu manada dün de evvelki gün de gerekli operasyonlar yapıldı. Şu ana kadar toplam 12 terörist etkisiz hale getirildi."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.