MİLLET İTTİFAKI'NIN ANKARA İL BAŞKANLARI GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

MİLLET İTTİFAKI'NIN ANKARA İL BAŞKANLARI GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt ve Demokrat Parti Ankara...

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt ve Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Selami Genel, bir araya gelerek gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin Ankara il başkanları, Mogan Konukevi'nde dün bir araya gelerek Başkent’in öncelikli sorunları bu sorunlara ilişkin çözümler konusunda fikir alışverişinde bulundu. İl başkanları, yerel gibi görünen sorunların aslında tüm Türkiye'yi etkileyen ulusal çapta bir sorunlar yumağı olduğunu belirtti. Bu sorunların kaynağının hükümet olduğunu vurgulayan il başkanları, “Sorunu oluşturanların çözümü üretmelerini beklemek, ülkeye zaman kaybına vesile olmaktadır. Çözümün adresi tektir, çözüm erken seçimdir. Bir an önce millete müracaat edilmeli, erken seçim ile Türkiye’nin önü açılmalıdır” açıklaması yaptı.

Ekonomik krizin mutfağa yansımasının aile birliğini tehdit edecek boyuta geldiğine dikkat çeken il başkanları, mevcut iktidar ortaklarının dar gelirli ailelerin huzurunu etkileyen bu sorunun çözüm için irade ortaya koyamadığınıöne sürdü.

İl başkanları, Suriye, Afganistan, Afrika gibi sorunlu coğrafyalardan ülkemize kaçak yollardan gelen düzensiz ve kayıtsız sığınmacı sorununun Ankara için hala güncel ve öncelikli bir sorun olduğunu, çözüm adına yapılmaya çalışılanların aslında çözümsüzlüğü daha da kalıcı hale getirdiğini ve bu sorunun güvenlik boyutu kadar ekonomik boyutu da olduğunu vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.