MENTEŞE'DE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

MENTEŞE'DE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından Sungur Mahallesi'ndeki 3,45 kilometre ve Karacaören Mahallesi'ndeki 2,4 kilometrelik stabilize yollarda sathi kaplama çalışması...

Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından Sungur Mahallesi'ndeki 3,45 kilometre ve Karacaören Mahallesi'ndeki 2,4 kilometrelik stabilize yollarda sathi kaplama çalışması yapıldı. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Yapılan çalışmalar sonrasında bölgemizdeki yollar daha güvenli ve modern bir şekilde halkımızın hizmetine sunuldu. Bölge halkına hayırlı olsun” dedi.

Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından Sungur ve Karacaören Mahalleleri'nde yapılan yol çalışmaları tamamlandı. Ekipler, Sungur Mahallesi'nden Kavaklıdere ilçe sınırına kadar devam eden 3,45 kilometre uzunluğundaki stabilize yolda 24 bin 840 metrekare alan üzerinde sathi kaplama çalışması yaparken; Karacaören Mahallesi'ndeki 2,4 kilometre uzunluğundaki stabilize yolda da 212 bin metrekare alan üzerinde sathi kaplama çalışması yaptı.

Yapılan çalışmalar sonucunda yolların daha konforlu ve güvenli hale geldiğini belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “İmkânlarımız dâhilinde kırsal ya da merkez mahalle ayrımı yapmadan her bölgemize eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Sungur Mahallemiz'den Kavaklıdere ilçe sınırına kadar devam eden yol ile Karacaören Mahallelerimiz'de devam eden yol bakım onarım çalışmalarımız tamamlandı. Bölgedeki yollarımız sathi kaplama çalışması sonrasında daha güvenli hale gelerek halkımızın kullanımına açıldı. Bölge halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.