Medyapım Koşusu'nda Gracias Sinyor beyaz bayrak ayna yaptı

Medyapım Koşusu'nda Gracias Sinyor beyaz bayrak ayna yaptı

3 yaşlı safkan İngiliz taylarının boy gösterdiği yarış, 2000 metre mesafe sentetik pistte koşuldu.

21 Ocak Cumartesi günü İstanbul'da ilki düzenlenen, 25 Ocak Çarşamba günü ise ikinci kez yine Veliefendi Hipodromunda gerçekleştirilen Medyapım Koşusu'nda jokeyi Özcan Yıldırım ile boy gösteren, Sercan Kavuşan'ın sahibi olduğu Gracias Sinyor (Native Khan - Dry Cleaner / Powerscourt) starttan çıktığı gibi galibiyete uzandı. Mazlum Kayacık yetiştirmesi, Turgut İbiş'in antrenörlüğünü üstlendiği kır erkek tayın bu birinciliği dördüncü startındaki üçüncü galibiyeti oldu. 

İstanbul'da günün yedinci mücadelesinde Talha Paşa (Torok - My Lovely Boy / Kaneko) tabelanın ikinci basamağında yer alırken, Bank Account (Church Pictures - Eagle Wind / My Bolt) üçüncü, Ulfberth (Perfect Storm - Rapunzel / Victory Gallop) dördüncü, Galeyan (Lion Heart - Gasperini / Sri Pekan) da beşinci oldu.

Yarışın galibi Gracias Sinyor için bitiriş derecesi 2.05.01 olurken, farklar 3 Boy - 1/2 Boy - Boyun - 1 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşunun ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi adına Serdar İbiş'e ödülünü Medyapım Yapımcısı Direnç Aksoy Sidar takdim etti.

Törene Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Gülerce ile Kulübümüz Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Aylin Sevim de katıldı.

 

1bdues9llfeanz7qw3upfxhp.jpg

j4ysz0lmparte9vhfxrk6mlp.jpg

3cjpsxagqkwlmsbjyzq670rc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.