Meclis Üyelerinden Lösemi İçin Farkındalık Maskesi

Meclis Üyelerinden Lösemi İçin Farkındalık Maskesi

Esenyurt Belediyesi meclis üyeleri, lösemiliçocuklar için tek ses oldu. Üyeler Lösemili Çocuklar Haftası'ndaki meclistoplantısında farkındalık oluşturmak için maske taktılar

 

Esenyurt Belediyesi Kasım ayı meclistoplantısının ilk oturumu Esenyurt Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı.Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt başkanlığında yapılan meclistoplantısı öncesi, meclis üyeleri lösemi hastaları için anlamlı bir etkinliğeimza attı. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda farkındalık oluşturmakamacıyla, Başkan Bozkurt ve belediye meclis üyeleri lösemili çocukların dakullandığı hijyen maskesi taktı.



“Lösemili çocuklarımıza sahip çıkalım”


Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,yaptığı konuşmada 2-8 Kasım haftasının Lösemili Çocuklar Haftası olduğunuvurgulayarak “Ülkemizde her yıl yaklaşık 200 bin civarında kanser vakasınarastlamaktayız.  Bunun yüzde 2'sini lösemili çocuklarımız oluşturmakta.Lösemi kamuoyunda bilindiği gibi tedavisi zor olan bir hastalık değil, yüzde 85oranında tedaviye yanıt veren bir hastalık. Bu konuda korkmanıza gerek yok.Sadece çocuklarımızı ilgili kurumlara yönlendirelim. Lösemili çocuklarımızasahip çıkalım, destek olalım. Lösemiyle mücadele eden derneklere destek olalım.Çocuklar bizim umut ışığımız, onların yaşamlarının yeşermesine katlısağlayalım” dedi. Başkan Bozkurt’un konuşmasının ardından meclis üyeleri hepbirlikte ağızlarına maskeleri takarak “Maskemi takarım farkındalık yaratırım”dediler. 

Görüşülecek maddeler komisyonlara gönderildi

Yapılan etkiliğin ardından meclis toplantısınageçildi. Meclise gönderilen gündem maddelerinin oy birliğiyle ilgilikomisyonlara gönderilmesinin ardından meclis oturumu, 7 Kasım’da tekrartoplanmak üzere sonlandırıldı.  

 

bocjwspf4lkmxytzv6tqg8hr.jpg

wszqmk7tpv9doaxbhcnjlztc.jpg

pohbfbucmedqszrasykv8naz.jpg

ydggtfwlazcxIxuqocmbwz5y.jpg

hrkdfvbjI371igelbtywkgqo.jpg

w1xjd4lxftzzowmpenphab8i.jpg

nwq9mja1ugxncusfdozjyIar.jpg

uewndfIx16mp8kpjxqas5jha.jpg

o32ttemzpcxnuwr68xgbq1m5.jpg

sqwaqm63fnsxayjzrg2zfvju.jpg

uIcit8d7v0gs5ejf9ar2o43j.jpg

e2ze6jusmawrbqoxw49Ii7hl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.