MAMAK’A DEV YATIRIM: AİLE YAŞAM MERKEZİ İNŞAATINDA SONA DOĞRU

MAMAK’A DEV YATIRIM: AİLE YAŞAM MERKEZİ İNŞAATINDA SONA DOĞRU

25 bin 658 metrekare alan üzerine kurulan ve 6 kattan oluşan proje tamamlandığında Mamaklılar, ikinci aile yaşam merkezine kavuşmuş olacak.

 

Başkente yeniaileyaşammerkezleri kazandırmak için çalışmalarını hızla sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, MamakMutlu MahallesiAileYaşamMerkezi’nde (AYM) inşaat çalışmalarında sona geldi.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, merkezin kısa sürede Mamaklıların hizmetine açılması için yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

İNŞAATIN YÜZDE 95’İ TAMAMLANDI

Mamak ilçesi Mutlu Mahallesi’ne 25 bin 658 metrekare alan üzerine inşa edilen bodrum, zemin kat ve 6 normal kat olmak üzere toplam 9 katlı olan dev projede; oturum alanı, yeşil ve açık sosyal alan ile 64 araçlık açık otopark da yer alıyor.

Yaşlılar lokalinden BELMEK’e, gençlik merkezinden kadınlar lokaline, engelliler lokalinden çocuk kulübüne, yarı olimpik iki adet havuzdan sauna ve hamama, kapalı spor salonundan basketbol ve voleybol sahasına, kütüphaneden otoparka kadar pek çok faaliyet alanına sahip olacak modern merkez, 7’den 70’e tüm vatandaşlara açık olacak.

Kent genelinde yer alan Aile Yaşam Merkezleri Başkentlilerin sosyal faaliyetlerde bulunabilmesi, spor yaparak sağlıklı yaşam sürmesi ve mesleki kurslara katılarak el becerilerini geliştirmesi için ücretsiz hizmet verecek.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde başlatılan çalışmaların tamamlanmasıyla Mamak ilçesi 2’nci AYM’sine kavuşmuş olacak.

u6pkq9ptblxyigvvsncuxft5.jpg

v04xq7pp3ysno9cd5yoedtv6.jpg

ktrvhf3oaxznedjjuwbgiosc.jpg

lqqiaey43mxttlfafruvxwjp.jpg

xmlrIu6qoww4msgog9bp2cf7.jpg

hecqmyj3cbx8dbwnkozqg1t6.jpg

4mIyqu30lhskajijeb7g9hff.jpg

vgcfayudmrxlItc5gz0ojh1p.jpg

bryu2iyIjw9pqd3mehgpxj7k.jpg

dmyvg9udctn4oexqctqmbz7e.jpg

ljxtpud5f4vcg7sb2wefahlk.jpg

qyp7lrks09gs84obIqwcjdi6.jpg

e3dygjcljhvwfcz1zlbnt45n.jpg

yyb6wazrpsugmfol1h2vd5nm.jpg

ijfgqpog7va6dawIpkutsw4s.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.