Maltepeli kadınlar “objektif” başında

Maltepeli kadınlar “objektif” başında

Usta fotoğraf sanatçısı Erdem Kırım, Maltepeli kadınlara, Başıbüyük Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nde hem teorik, hem de uygulamalı eğitim verdi.

Usta fotoğraf sanatçısı Erdem Kırım, Maltepeli kadınlara, Başıbüyük Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nde hem teorik, hem de uygulamalı eğitim verdi. Fotoğraf sanatı hakkında bilgi edinen kadınlar, eğitim sonrası dışarı çıkarak fotoğraf çekti. 

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Başıbüyük Kadın Sosyal Yaşam Merkezi renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. “Sonbaharın renkleriyle bütünleşmek” konulu ve ikincisi düzenlenen seminerde Usta fotoğrafçı Erdem Kırım tarafından Maltepeli kadınlara teorik ve uygulamalı fotoğraf eğitimi verildi.

Mevcut koşullarda ışık ve yansıma konusu, makro çekim, kompozisyon, portre çekimi gibi farklı başlıklarda bilgiler edinen Maltepeli kadınlar dışarıya çıkarak cep telefonlarıyla uygulamalı bir şekilde fotoğraf çektiler. Etkinlik önümüzdeki dönemde bir kez daha tekrarlanacak. 

2uc3zasbkvtobmwq0trg9dnx.jpg

dkxrebowujsem1xatogm9zvj.jpg

w0z1uex5gt4ykddoj7lcz38m.jpg

vnrzI9ckwlp2r0bzytmbpe7d.jpg

urhftl4fkx0zyeey2c6nl7rj.jpg

kvyvocdat5p6rrjdomseuhqm.jpg

2tzgcumxltqo60ybdecyp3sn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.