Maltepeli kadınlar için 8 Mart etkinlikleri başlıyor

Maltepeli kadınlar için 8 Mart etkinlikleri başlıyor

Maltepeli kadınlar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlamaya üç gün öncesinden başlayacak.

Maltepeli kadınlar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü  kutlamaya üç gün öncesinden başlayacak. Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 3 güne yayılan organizasyon düzenlendi. 

Müdürlüğün ilk etkinliği  İstanbul Girls Orchestra'nın sahne alması olacak.  5 Mart Cumartesi günü saat 15.00'te Fındıklı Mustafa Zengin Ortaokulu’nun yanındaki alanda düzenlenecek konserde müzikseverler 8 Mart'ı şarkılarla kutlayacak.

Maltepe Belediyesi ayrıca 7 ve 8 Mart tarihlerinde de yine sadece Maltepeli kadınlara özel olarak Maltepe Seyir Tepe Sosyal Tesisleri ve Sevgi Cafe’de özel bir yemek organize etti. Yine Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan ve ‘Bugün Mutfağa Girmek Yok’ sloganıyla duyurulan iki günlük organizasyon kapsamında Maltepeli kadınlar Belediyenin misafiri olacak. 12.00-20.00 saatleri arasında 7 Mart  tarihinde  Maltepe Seyir Tepe Sosyal Tesisleri'nde, 8 Mart'ta ise Sevgi Kafe'de   Maltepeli kadınlar ücretsiz olarak misafir edilecek ve yemek ikram edilecek. 

Maltepe Belediyesi tarafından duyurusu yapılan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri tamamen ücretsiz olacak.

Tarih : 02.03.2022 Haber Fotoğrafları

NRoaHUX5DW3p71Fjs9kwzglC.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.