Maltepeli çocuklar tatilin tadını Aquapark'ta çıkardı

Maltepeli çocuklar tatilin tadını Aquapark'ta çıkardı

Maltepe Belediyesi  sömestir tatilinin son günlerini yaşayan  Maltepeli çocukları Aquapark’a götürdü. Deneyimli eğitmenler eşliğinde çocuklar su parkının tadını çıkardı.

Maltepe Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini dolu dolu geçirmesi için etkinliklerini sürdürüyor. Bir yandan Türkan Saylan Kültür Merkezi’ndeki Sömestir  Çocuk Oyunları Tiyatro Şenliği devam ederken Spor İşleri Müdürlüğü de çocukları farklı spor etkinlikleri  ile buluşturuyor. Bowling ve Game of Pool etkinliklerinin ardından Maltepeli çocuklar bu kez de İstanbul Bayrampaşa’da yer alan Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’ndeki Aquapark’ta (su parkı) tatilin tadını çıkardılar.

Maltepe Belediyesi Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu’nun eğitmenleri eşliğinde Maltepe’den Bayrampaşa’ya giden çocuklar, burada hem Maltepe Belediyesi’nin hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eğitmenleri gözetiminde su parkında eğlendiler. 10-14 yaş arası çocukların katılabildiği ve ücretsiz olarak düzenlenen etkinlik ile Maltepeli çocuklar, eğlence dolu bir gün geçirdiler

Tarih : 04.02.2022 Photos of news

rkn0mzoutc39zwbhx7lj1e4p.jpg

ka4iqdaenuopg0r8vgxl5tIz.jpg

eka5bhtdlqvnxr2c80psukwg.jpg

ccawpv6jmsin0hdyIfbgousu.jpg

ng4nvkxhyIzdudi1ezmxtgwq.jpg

4t8onfbq1faxr5ul6luev3hv.jpg

0f9myfzstrctnzhju1xd5bkv.jpg

s6thxh4weg27nfksza0bIoyc.jpg

ln45bx3gq718fjbdhmok6pum.jpg

3zjkiguo1sgrcq8vhyw2xmft.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.