Maltepeli anneler sevgi sofrasında buluştu

Maltepeli anneler sevgi sofrasında buluştu

Maltepe Belediyesi’nin Anneler Günü etkinlikleri Zümrütevler Mahallesi’ndeki Seyirtepe Sosyal Tesisleri’nde çok özel bir buluşmayla bitti.

Maltepe Belediyesi’nin Anneler Günü etkinlikleri Zümrütevler Mahallesi’ndeki Seyirtepe Sosyal Tesisleri’nde çok özel bir buluşmayla bitti.
  Başkan Ali Kılıç 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Maltepeli kadınlara verdiği “Anneler Günü’nde Seyirtepesi’nde olacağız” sözü doğrultusunda yaklaşık bin annenin ağırlandığı renkli bir organizasyon düzenlendi.

Maltepe Belediyesi Seyirtepe Sosyal Tesisleri’nde müzikli yemek programına Başkan Ali Kılıç da katıldı. Annelerle bir araya gelen Başkan Kılıç, Maltepeli kadınlara hitap etti. “Hepinizin Anneler Günü’nü kutluyorum, gönüllerinizden öpüyorum” diyen Başkan Kılıç, annelerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Maltepe’de devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını Maltepeli annelere aktaran Ali Kılıç, “Maltepe Meydan Yayalaştırma ve Tünel Projesi” ile Anadolu Yakası’nın ilk fuar alanı olacak “M’Expo Fuar Merkezi” projelerinin detaylarını paylaştı. 

GENÇLERE İŞ OLANAĞI

Konuşmayı dikkatle dinleyen anneler, “M’Expo ile 25 bin gencimize iş olanağı yaratacağız” diyen Başkan Kılıç’a alkışlarla destek verdi. Başkanın konuşmasının ardından yemek ikramının yapıldığı organizasyon, canlı müzik performansıyla devam etti. Seyirtepe Sosyal Tesisleri’nde müzikle eğlenen kadınlar bol bol dans etti hep birlikte halay çekti. Yaklaşık bin annenin katıldığı etkinlik üç etap halinde toplamda 6 saat sürdü. Seyirtepe’deki etkinliğe katılan anneler Başkan Kılıç’a Kadınlar Günü’nde verdiği sözü tuttuğu için teşekkür etti. Tarih : 12.05.2022 Haber Fotoğrafları

y53keqwfjvdwlszkugnb81vb.jpg

j7ulwayvv2ct5ko8Ihp93mxn.jpg

7pot4uaqjjmth6dwvlu9yxc0.jpg

mpdgi57otdrIvwofkwt1exhe.jpg

u29lmnxe4s8pjg5tbyryw7ea.jpg

hvirf4ueeawrvjtlonbfjxcz.jpg

5fdycqvjejcngtvkkmono6w2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.