Maltepe'de 5 Ton Çöp Çıkan Ev İki Günde Temizlendi

Maltepe'de 5 Ton Çöp Çıkan Ev İki Günde Temizlendi

Maltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaştan gelen ihbar üzerine gittiği bir evde inanılmaz bir görüntüyle karşılaştı. Yaklaşık 5 ton atık ve çöp bulunan evde

Maltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaştan gelen ihbar üzerine gittiği bir evde inanılmaz bir görüntüyle karşılaştı. Yaklaşık 5 ton atık ve çöp bulunan evde yaşayan yaşlı ve hasta vatandaş derhal hastaneye sevk edilirken ev iki günlük çalışma sonucu temizlendi.
 
Kötü kokular geldiği ihbarı üzerine  Gülsuyu Eski Üsküdar Caddesi’nde bulunan müstakil eve giden Maltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri  adeta şoke oldu. İçeri giren görevliler tamamen atık eşyalar ve çöplerle dolu odaları gördü.

Hazır bulunan emniyet ve sağlık müdürlüğü ekipleri vatandaşı derhal evden çıkarıp  sağlık kontrolünün yapılması ve gerekirse tedavi  için  en yakın
hastaneye sevk etti.

İKİ GÜNDE TEMİZLENDİ
Evin içinde bulunan kullanılamaz durumdaki ev eşyaları, giysiler, plastikler, atık
elektronik eşyalar, hurdalar ve kâğıt atıkları Temizlik Müdürlüğü ekiplerinin tam iki gün süren çalışmaları sonucu  çıkarıldı. Yaklaşık 5 ton çöpün çıktığı ev daha sonra temizlendi ve tepeden tırnağa dezenfekte edildi.

cPJlLpRgDSYK6x0tfwEW8mki.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.