Maltepe okumayı ve çalışmayı seviyor!

Maltepe okumayı ve çalışmayı seviyor!

Maltepe Belediyesi’ne bağlı beş kütüphane, yılın ilk dört ayında 8 bin 227 Maltepeli okuyucuya ücretsiz hizmet verdi.

Maltepe Belediyesi’ne bağlı beş kütüphane, yılın ilk dört ayında 8 bin 227 Maltepeli okuyucuya ücretsiz hizmet verdi. Önümüzdeki ay faaliyet göstermeye başlayacak Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde de öğrencilere ve gençlere hizmet verecek yeni bir kütüphane daha açılacak.  

Covid- 19 salgını nedeniyle 13 Mart 2020 tarihinde hizmete kapanan belediye kütüphaneleri 2021 mart ayında yarı kapasiteyle hizmet vermeye başladı. Kütüphane Müdürlüğü’ne bağlı Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde bulunan H. Senih Tongsir Kütüphanesi ve  Yalvaç Ural Çocuk Kütüphanesi ile Fındıklı Halk Kütüphanesi, Aydınevler Halk Kütüphanesi, Çınar Camii Kütüphanesi yılın ilk dört ayında 8 bin 227 ziyaretçiye kapılarını açtı. 

Kütüphanelerde çoğunluğu üniversite ve üniversite adaylarından oluşan öğrenciler,  gençler,  araştırmacılar ve kitap tutkunları ders çalışmanın yanı sıra kitap okuma olanaklarından faydalandı. H.Senih Tongsir Kütüphanesi’nde haftanın altı günü 08.30-20.00, Yalvaç Ural Çocuk Kütüphanesi, Fındıklı Halk Kütüphanesi, Aydınevler Halk Kütüphanesi, Çınar Camii Kütüphanesi haftanın beş günü 08.30-17.00 saatleri arasında vatandaşlara hizmet veriliyor.   Tarih : 21.04.2022 Haber Fotoğrafları

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.