MALTEPE BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA ÜCRETSİZ REHBERLİK HİZMETİ

MALTEPE BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA ÜCRETSİZ REHBERLİK HİZMETİ

Maltepe Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite adayı gençlere, ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor. Cumhuriyet Eğitim Merkezi, 5-13 Ağustos tarihleri arasında yapılacak...

Maltepe Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite adayı gençlere, ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor. Cumhuriyet Eğitim Merkezi, 5-13 Ağustos tarihleri arasında yapılacak tercih maratonunda adayların yanında olacak.

Maltepe Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’ne bağlı Cumhuriyet Eğitim Merkezi, üniversite adaylarına yönelik ücretsiz rehberlik hizmeti vermeye bu yıl da devam ediyor. Alanında uzman eğitimci kadrosuyla 5-13 Ağustos tarihleri arasında verilecek YKS tercih danışmanlığı hizmetinden yararlanmak isteyen adaylar, (0216) 417 65 16 numaralı telefondan randevu alabilecek.

Tercih danışmanlığı hizmetleri, Bağlarbaşı Atatürk Caddesi, Ş. Turan Selvi Sokak, No:7/8 numaralı adresinde bulunan merkezde verilecek.

Merkezde, gençlerin puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjan kriterleri çerçevesinde rehberlik hizmeti sağlanacak. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.