LÜTFÜ SAVAŞ: SAMİMİYET, SADAKAT VE SEVGİYLE HİZMET ÜRETİYORUZ

LÜTFÜ SAVAŞ: SAMİMİYET, SADAKAT VE SEVGİYLE HİZMET ÜRETİYORUZ

Hatay'da Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılan vatandaşların sayısı her geçen gün artıyor.

Şehrin 15 ilçesini gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Altınözü ilçesinde CHP'ye üye olanlara milletvekilleri ile birlikte parti rozetlerini taktı. CHP'ye katılanlar arasında Ak Partili Altınözü Belediye Meclis Üyesi de vardı.

Savaş, ilçedeki Mayadalı, Boynuyoğun, Yarseli, Büyükburç, Altınkaya ve Tepehan mahallelerini ziyaret etti. Buralarda esnaf, çiftçi ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Savaş, 8 yıllık HBB'nin 21 yıllık iktidardan kente daha fazla yatırım yaptığını söyledi.

SAVAŞ: ALDIĞIMIZ OYLARIN HAKKINI VERMEK İÇİN YOKLUK İÇİNDE VARLIK YARATARAK ÇALIŞIYORUZ

İktidarın Antakya-Altınözü arasındaki 20 kilometrelik yolu 20 yılda yapmadığını söyleyen Savaş, “Yeniyle eskiyi, iyiyle kötüyü ayırmamız lazım. 21 yıllık iktidar köylere ne yapmış, 8 yıllık HBB ne yapmış diye değerlendirmek lazım. Sağa sola değil şehrimizi ve ülkemizi yarınlara kim daha iyi taşır diye düşünmek lazım. Bugüne kadar 593 mahallemize önyargısız hizmet ettik. Aldığımız oyların hakkını vermek, helal ettirmek için yokluk içinde varlık yaratarak çalışıyoruz. Samimiyetle, sadakatle ve sevgiyle hizmet üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

“CHP’DE İNANCA, MANEVİ DÜNYAYA SAYGI VAR”

CHP’ye katıldığı andan itibaren rahat çalışma ortamı ile karşılaştığını belirten Savaş, “CHP’de kimse ibadetimize, namazımıza, orucumuza karışmadı. Burada inanca, manevi dünyaya saygı var. Altılı Masa’da liberal, milliyetçi, muhafazakâr, demokrat, sosyal-demokrat var. Partiler din ya da mezhep değildir. Vatandaşa hizmet etmek için sadece araçtır. Ekonomi çok kötü durumda. Asgari ücretle geçinenlerin çocuk okutması çok zor. Artık sorgulanması gereken bunlardır” açıklamalarında bulundu.

TOKDEMİR: CHP, TÜRKİYE’NİN UMUDUDUR

Savaş ile birlikte mahalle ziyaretlerine katılan İsmet Tokdemir, Lütfü Savaş’ı CHP’nin aynası olarak tanımladı ve “CHP, Türkiye’nin umududur. Türkiye’yi normalleştirene kadar aynı çatı altında mücadele edeceğiz” dedi.

ŞAHİN’DEN İKTİDARA ELEŞTİRİ

Suzan Şahin, mevcut iktidarın millete sırtını döndüğünü söyledi. İktidarın Hatay’a vadettiği hiçbir yatırımı yapmadığını da sözlerine ekleyen Şahin, “İktidar Hatay’a ne sulama suyu barajı ne içme suyu barajı ne de gölet yaptı. Tek amaçları Lütfü Savaş’ı ve HBB’yi hizmet edemez hale getirmektir” dedi.

Savaş ziyaretleri sırasında engelli bir çocuğa akülü sandalye hediye etti.

Savaş’a ziyaretlerinde CHP Hatay milletvekilleri Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir, CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları ve partililer eşlik etti.

ivJcdjM5BCUky8bpfE6qlAOH..jpeg

rxgEKCcwIpXhfDv4zB5mNHeR..jpeg

ZPSGsjogVM8fJ3dqNA5nzOEY..jpeg

y0Tu7XK6odq4UhG2QCE9xZ1s..jpeg

wuIm3zNVP2dWTJX61RniaMBA..jpeg

JIv2DerL1BSgNQoWfyiVbPpl..jpeg

0rmswuZGfoabdE1SjMcqHltk..jpeg

X3ml1qwPMxABYVOtobLsDck2..jpeg

jU3hr1VHKABl0f76dYJ2MLOb..jpeg

FY7wdZpeWTv9i4UjXaCHuN0G..jpeg

Nq8yuTBS1IY3rdGtKhLwOMCg..jpeg

tMyQJPduC9pkr1IRmc0fiDOg..jpeg

CzRrhDZFcou697idxaPe3SJb..jpeg

s6RQPeWp9hGVSH2yUxNBTv4k..jpeg

CsvNKTnLPlXzSHxtW3DVdpeO..jpeg

PR3zEcLevYgV5hlArob0xmNG..jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.