LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ'NİN TESİSLERİ AÇILIYOR

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ'NİN TESİSLERİ AÇILIYOR

Lüleburgaz Belediyesi’ne ait tesisler, 5 Nisan tarihi itibariyle koronavirüs önlemleri kapsamında kapılarını açıyor. Saat 09.00 ile 20.00 arasında hizmet verecek olan tesislerden faydalanmak...

Lüleburgaz Belediyesi’ne ait tesisler, 5 Nisan tarihi itibariyle koronavirüs önlemleri kapsamında kapılarını açıyor. Saat 09.00 ile 20.00 arasında hizmet verecek olan tesislerden faydalanmak isteyen vatandaşların, 31 Mart ile 2 Nisan tarihleri arasında Lüleburgaz Belediyesi Halk Masası’na başvuru yapması gerekiyor. 

Lüleburgaz Belediyesi’nin koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akedemisi (LYFA), Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi (LYKA) ve Ekin Atölyesi, kapılarını açıyor. Koronavirüs önlemlerinin alınacağı tesisler, Kırklareli Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun 30 Mart 2021 ve 2021/32 sayılı kararında belirtilen esaslara göre faaliyet gösterecek. 

BAŞVURULAR, HALK MASASI'NA

Tüm faaliyetlerin Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirileceği tesislerden faydalanmak isteyen vatandaşların, 31 Mart - 2 Nisan 2021 tarihleri arasında Lüleburgaz Belediyesi Halk Masası’na müracaat etmesi gerekiyor. 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.