LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANI GERENLİ'DEN ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ

LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANI GERENLİ'DEN ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ

Tekirdağ’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün okul bahçelerindeki büstlerine yapılan çirkin saldırıya Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli sert tepki gösterdi. Başkan Gerenli, alçak...

Tekirdağ’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün okul bahçelerindeki büstlerine yapılan çirkin saldırıya Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli sert tepki gösterdi. Başkan Gerenli, alçak saldırıyışiddetle kınadığını belirterek, “Suçlular bulunup yargıya hesap verene kadar bu işin takipçisi olacağız” dedi.

Tekirdağ Marmaraereğlisi Yeniçiftlik’te önceki gün bazı okullardaki Atatürk büstlerine yönelik saldırı gerçekleştirildi. Konuyla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, Başkan Gerenli çirkin saldırıya çok sert tepki gösterdi.

Sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirten Gerenli, “Biz bu düşmanları Sakarya'dan, İnönü'den, Dumlupınar'dan iyi tanırız.Türkiye Cumhuriyeti Atasının izinde, Atamız milletimizin kalbinde ilelebet var olacaktır. Marmaraereğlisi Yeniçiftlik'te Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün büstlerine yapılan alçakça saldırıyışiddetle kınıyorum. Suçlular bulunup yargıya hesap verene kadar bu işin takipçisi olacağız” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.