ÇANKAYA BELEDİYESİ'NDEN DÜNYA ŞİİR GÜNÜNDE "BİR TUTAM SEVDA ŞİİRİ" DİNLETİSİ

ÇANKAYA BELEDİYESİ'NDEN DÜNYA ŞİİR GÜNÜNDE "BİR TUTAM SEVDA ŞİİRİ" DİNLETİSİ

Çankaya Belediyesi, 21 Mart Dünya Şiir Günü'nde usta sanatçı Rüştü Asyalı’yı konuk edecek. Asyalı’nın “Bir Tutam Sevda Şiiri” dinletisi, 21 Mart Pazar saat 14.00’te Çankaya Belediyesi...

Çankaya Belediyesi, 21 Mart Dünya Şiir Günü'nde usta sanatçı Rüştü Asyalı’yı konuk edecek. Asyalı’nın “Bir Tutam Sevda Şiiri” dinletisi, 21 Mart Pazar saat 14.00’te Çankaya Belediyesi Youtube kanalından yayınlanacak.

Çankaya Belediyesi, 21 Mart Dünya Şiir Günü için kapsamlı bir program hazırladı. Usta sanatçı Rüştü Asyalı'nın sesinden "Bir Tutam Sevda Şiiri" dinletisi, 21 Mart Pazar günü saat 14.00'te Çankaya Belediyesi'nin Youtube kanalıüzerinden yayınlanacak.  Nedim Yıldız'ın besteleriyle hazırlanan müzikli dinleti, Dünya Şiir Günü'nde sevgi temalışiirleri, sanatseverlerle buluşturacak. 

ŞİİRİN YÜZLERİ DOĞAN TAŞDELEN ÇAĞDAŞ SANATLAR MERKEZİ’NDE

Dünya Şiir günü etkinlikleri kapsamında Çankaya Belediyesi, 22 Mart'ta da fotoğraf sanatçısıİbrahim Demirel'i konuk edecek. Bugüne kadar sayısız fotoğraf sergisine imza atan İbrahim Demirel, bu defa farklı bir sergi ile sanatseverlerin karşısına çıkacak. Sergi, Demirel tarafından çekimleri gerçekleştirilen, Ankaralı veya Ankara'da yaşamış, hayatta olan ya da kaybettiğimiz 115 şairin portresinden ve her şairin portresine eşlik eden bir şiirinden oluşuyor.  “İbrahim Demirel’in Objektifinden Şiirin Yüzleri; Ankara”  adlı sergi, 22 Mart - 18 Nisan tarihleri arasında Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.