KURSİYERLERDEN YIL SONU GÖSTERİSİ

KURSİYERLERDEN YIL SONU GÖSTERİSİ

Sarıyer Belediyesi, kültür sanat kurslarında yıl boyunca enstrüman ve halk dansları alanlarında eğitim gören kursiyerler için yıl sonu gösterisi düzenledi. Kursiyerler, sahneledikleri performansla büyük beğeni kazandı.

Yıl boyunca Sarıyer Belediyesi Kültür-Sanat Kurslarında ücretsiz eğitim alan 2 bin 168’i yetişkin, 1.030’u çocuk 3 bin 198 öğrenci için Boğaziçi Kültür Sanat Merkezi’nde yıl sonu gösterisi düzenlendi. Sarıyer Belediyesi Gösteri Sanatları Topluluğu’nun hazırladığı programda 7’den 70’e 220 kursiyer hünerlerini sergiledi. EÇADEM’li (Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi) öğrenciler de etkinlikte bir gösteri gerçekleştirdi. Gitardan piyanoya, bağlamadan darbukaya, halk danslarından baleye kadar pek çok farklı dalda sahne alan kursiyerler izleyicilerden tam not aldı.

HEYECANLARINA ORTAK OLACAĞIZ

Programın açılış konuşmasını yapan Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, “ Kültürü, sanatı, edebiyatı yaygınlaştırdığımız zaman toplumdaki mutluluğun arttığını uzmanlar söylüyor, bizler de bunun bilincindeyiz. İlk günüden itibaren büyük bir şevkle eğitimlerine katılan, müziğin ve dansın ritmine kendini kaptıran kursiyerlerimizin bir yıl boyunca öğrendiklerini izleyeceğiz. Onların heyecanına ortak olacağız. Buraya kadar gelip bu heyecana ortak olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

tsgjq3rjlc69hzwtwpy58k2v.jpg

ezjhellfd83vnnzkgqy7vjsf.jpg

8ajyhesxxljifbwc79phzruf.jpg

yr7skozlbacfi9ve1tmgytad.jpg

fgoywlfylpxmhnscdruxirbz.jpg

oezqn8tfpb3z5jowxc12dc0y.jpg

7k30lqyxtjimfxlcbfzbyoau.jpg

278muotoehcgpwrkifkvnlsj.jpg

9v6xhrftpgarcmusl4hbjvfu.jpg

vp3ytmhfvIug2wo4anzzs8eh.jpg

mvIljadczyiwhvbuk3tsl7nr.jpg

9qhpzrdambah1xonweyw6o2c.jpg

6l5etg0qbigtnso7wu39ydqk.jpg

4ghg6p9bpbuje3wxlw1qhqxj.jpg

oaboye9wc3suivfpclr72fdI.jpg

kadwis4zsI3gdbkt7olefx1r.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.