KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ NİSAN AYINDA DA DOPDOLU

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ NİSAN AYINDA DA DOPDOLU

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen nisan ayı kültür sanat etkinliklerinde sanatseverleri yine dopdolu bir program bekliyor. Sanatseverlerin buluşma noktası olan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, birçok etkinliğe ev sahibi yapacak.

Beylikdüzü’nde kültür sanat etkinlikleri nisan ayında aralıksız devam ediyor. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM) Beylikdüzü Sahnesi’nde, tiyatronun usta isimleri sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Beylikdüzü Belediye Tiyatroları tarafından ücretsiz olarak sahnelenecek Bayağı Komik, Hastalık Hastası oyunlarının yanı sıra 1984 Büyük Gözaltı, İmparator, Boşlukta Kal Öyle Çok Güzelsin, Duvar, İki Bekar, Ödenmeyecek Ödemiyoruz, Ermişler ya da Günahkarlar, Memleketimden İnsan Manzaraları, Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım, Şahları da Vururlar isimli tiyatro oyunları Beylikdüzü Sahnesi’nde izleyicileriyle buluşacak.

Minik izleyiciler de unutulmadı

Belediye tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinliklerinde minik izleyiciler için de birçok etkinlik sahnelenecek. Beylikdüzü Sahnesi’ndeki etkinliklerde çocuklar, Dip Deniz Kasabası, Kahvaltı Zamanı, Jazz For Kids, Taş Devri, Mila ve Müziğin Dahi Bestecileri ile keyifli anlar yaşayacak.

BAKSM’de düzenlenecek kültür sanat etkinliklerine katılmak isteyen vatandaşlar, Beylikdüzü Belediyesi’nin kurumsal web sitesi olan www.beylikduzu.istanbul adresindeki etkinlik takvimi üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirler.

4nfIthoakw2x0c5rsepg9flc.jpg

3ebldg5xcsfyt8nm96ztim1o.jpg

tzl5id6gyorj31wfqypszm27.jpg

l2mg3flmg6cdqdybiItew8vv.jpg

9g1v6l3fe8yxpnyzsdambocz.jpg

Ikracev7ot1wlozjtbuyiy9v.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.