KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR

Sanatseverlerin buluşma noktalarından biri olan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM), kasım ayında da pek çok tiyatro oyunu ve konsere ev sahipliği yapacak. Sanat dünyasının önde gelen isimlerini ağırlamaya hazırlanan merkezde, çocuklar da çeşitli tiyatro oyunları ve gösterilerle keyifli dakikalar geçirecek.

Kültür ve sanat sezonunu dopdolu etkinliklerle açan Beylikdüzü Belediyesi, sanatseverleri kasım ayında da çeşitli etkinliklerde buluşturacak. Kasım ayı boyunca sanat dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayacak olan BAKSM’de ilk olarak, 3 Kasım Perşembe günü “Size Anlatacaklarım Var” isimli tek kişilik gösterisi ile Armağan Çağlayan seyircilerin karşısında olacak. Kasım ayının devamında ise 5 Kasım’da yönetmenliğini Cengiz Toraman’ın üstlendiği “Ben Türkan Saylan”, 6 Kasım’da başrolünde Ayşegül Yalçıner’in yer aldığı “Celile”, 12 Kasım’da “Paraya Hayır”, 13 Kasım’da “İki Bekar”, 15 Kasım’da İBB Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen ve çevirisini duayen isim Haldun Dormen’in yaptığı “Komik Para”, 17 Kasım’da “Çılgın Zamanlar”, 20 Kasım’da Ali Poyrazoğlu’nun tek kişilik doğaçlama oyunu “Şıngır Şıngır Beyoğlu”, 25 Kasım’da “Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım”, 27 Kasım’da “İkinin Biri”, 29 Kasım tarihinde ise “Memleketimden İnsan Manzaraları” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. Konserlerin de yer aldığı kasım ayı etkinlikleri kapsamında 18 Kasım’da Fatih Erkoç, 30 Kasım’da ise Ezginin Günlüğü dinleyicisiyle buluşacak.

Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu perdelerini açıyor

Öte yandan Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu, Moliere’in 400. yaşı sebebiyle perdelerini “Hastalık Hastası” oyunu ile açacak. Yönetmenliğini Erhan Korkmaz’ın üstlendiği oyun, 11 Kasım Cuma günü saat 20.30’da BAKSM Beylikdüzü Sahnesi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek. Belediye tiyatro kursları ve Tiyatro Akademisi’nden yetişen öğrencilerin hazırladığı oyunun kadrosunda; Erhan Korkmaz, Ensar Gündüzay, Doğa Özkol, Begüm Uz, Damla Ündar, Ali İhsan Yıldırım, Alp Selay, Sonay Tezcan ve Fadi Hacıoğlu yer alıyor.

Minikler de kasım ayında sanata doyacak

Kültür ve sanat etkinliklerinde minik izleyicileri de unutmayan Beylikdüzü Belediyesi; Charlie’nin Çikolata Fabrikası, Peter Pan, Müzik Kutusu, Kırmızı Pabuçlar, 80 Günde Dünya Turu, Bremen Mızıkacıları Ali Baba’nın Çiftliğinde, Pırtlatan Bal, Dip Deniz Kasabası, En Sevdiğim Rafadan Müzikali ve Alis Harikalar Diyarında isimli tiyatro oyunlarını çocuklarla buluşturacak. Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu ise 1- 13 Kasım tarihleri arasında “Dedektif Lole Kayıp Kırmızı Bisiklet”, 15-30 Kasım tarihleri arasında ise “Gizli Kitap Cesur Kedi” oyunlarını pazartesi hariç haftanın her günü 14.00 ve 16.30 seanslarında sahneleyecek. Ayrıca illüzyonist Sermet Erkin, “Çocuklar için İnteraktif İllüzyon Gösterisi” ile 16 Kasım’da BAKSM’de olacak. Etkinlikler ve biletler hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, www.beylikduzu.istanbul adresindeki etkinlik takviminden tüm detaylara ulaşabilir.

rqgcbtzdzokrnb2ctqx07pvh.jpg

gxo9xhjyfw3ad6htqsuoe2ry.jpg

danxk1ymxeo6wpspjuzlnkhb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.