Küçükoba Mezarlığı Camisi’nin Açılışı Yapıldı

Küçükoba Mezarlığı Camisi’nin Açılışı Yapıldı

 

Adana BüyükşehirBelediyesi, Seyhan ilçesindeki Küçükoba Mezarlığı’nın en önemli eksiği olancaminin yapımını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Küçükoba MezarlığıCamisi’nin açılışına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, SeyhanBelediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer,siyasiler, muhtarlar, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Kentin dört biryanında eksik ve ihtiyaçları gidermek için gece gündüz çalıştıklarını söyleyenBaşkan Zeydan Karalar, “Küçükoba Mezarlığı'nın en büyük eksiği olan camimizinyapımını kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hayırlıolsun” dedi.

 

Bu ülkenin hervatandaşının 1. sınıf vatandaş olduğunu ve ayrım gözetilemeyeceğini belirtenBaşkan Zeydan Karalar, bölgeye yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgiverdi. Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Şu anda Adana’nın 30 yerinde yolçalışması yapıyoruz, 8 noktada bulvar çalışması gerçekleştiriyoruz. Bütünzorluklara rağmen önemli hizmetleri hayata geçirdik ve daha büyük hizmetlerihayata geçireceğiz. Kentin dört bir yanında eksik ve ihtiyaçları gidermek içingece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.”

 

Okunan Kur’an-ıKerim’ın ardından caminin açılış gerçekleştirildi. 

 

Çevre mahallelerinmuhtarları Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür etti.

nqk5b4guolvcn2s19ze0xuhb.jpg

ll8w7ynbty5xuug3ahzsoqfo.jpg

ivbfs3wjnugy6fdhjvocpplu.jpg

hIsrtbg2sncpnbjagqkodj7v.jpg

rwq06jgyzzyte4vwnbgdxlce.jpg

sotpgkpwcnrryqq2xuvofjma.jpg

ut9a5rvwy0vnjdnhbu61l2lt.jpg

e3kypmgIcagnxthoahrzpsf1.jpg

q7d61lzader3yukpnwsj8eqt.jpg

87o5kjsmkbejlcinyd0xtub4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.