KÜÇÜKÇEKMECELİ ÖĞRENCİLER, GENÇLİK KAMPI’NDA

KÜÇÜKÇEKMECELİ ÖĞRENCİLER, GENÇLİK KAMPI’NDA

Küçükçekmece Belediyesi, gençlerin sosyal, kültürel, bedensel ve zihinsel gelişimine destek olmak amacıyla Gençlik Kampı düzenledi. 13-14 yaş grubu 35 öğrencinin katılımıyla Gençlik

Küçükçekmece Belediyesi, gençlerin sosyal, kültürel, bedensel ve zihinsel gelişimine destek olmak amacıyla Gençlik Kampı düzenledi. 13-14 yaş grubu 35 öğrencinin katılımıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait Sakarya-Pamukova-Bakacak Kamp alanında gerçekleştirilen etkinlikte, gençler 5 gün boyunca birbirinden keyifli aktivitelerle eğlenceli zaman geçirdi.

Hem eğlendiler hem dinlendiler

Öğrencilere planlı yaşam alışkanlığı kazandırmak konusunda destek olmak ve serbest zamanlarını en uygun şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak hedefiyle düzenlenen Gençlik Kampı’nda öğrenciler, alanında uzman eğitmenler eşliğinde plaj voleybolu, plaj futbolu, okçuluk, badminton, mini golf, langırt gibi pek çok aktiviteye katıldı.

5 günlük program kapsamında, kendi sorumluluğunu alma ve özgüven duygusu geliştirme adına pek çok farkındalıkla tanışan öğrenciler, kamp alanındaki doğal ve kültürel yerleri gezerek, yeşilin ve doğanın tadını çıkardı.

5n9p8cdt1Ihlogbzqxekmplj.jpg

tjhsk4eplan98rozmb6jlyI5.jpg

gh8whsvloouzj4wl3fpnxb7g.jpg

13dhmdlp2x0ctvabnuqwfg5r.jpg

p4cjnzsmkvlhao3vqaoudk2g.jpg

zykswv7t81uryqa5e6axxgdr.jpg

ugwdtenjcgc4yk6khvpb1i9I.jpg

qgpd9a2x8ldfhnm5h3ymxvuv.jpg

byjw0bfq6zmgzcileatp9do5.jpg

ye1dmvxwomszpc6nugtspdea.jpg

bxhcpsjl6ym8nkzlpf41k9v0.jpg

sx7wgsuwkqpkhbjchqomefyl.jpg

zkyt1r3iolbcbgs5d8oI96mf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.