KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ SARISU GENÇLİK KAMPI'NDA EĞLENDİ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ SARISU GENÇLİK KAMPI'NDA EĞLENDİ

Kandıra Sahili’ndeki İzmit Belediyesi Sarısu Gençlik Kampı, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerini ağırladı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,...

Kandıra Sahili’ndeki İzmit Belediyesi Sarısu Gençlik Kampı, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerini ağırladı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, öğrencileri 29 Ekim’de düzenlenecek "Duman" konserine davet etti.

İzmit Belediyesi ile Red Bull ortaklığında düzenlenen şenliğe 400 üniversite öğrencisi katıldı. Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de Sarısu Gençlik Kampı’na giderek öğrencilerle buluştu. 

Hürriyet, “Geleceğimizin aydınlığı olan siz gençleri çok önemsiyoruz. Burada keyifli vakit geçirdiğinizi görmek bizi çok mutlu ediyor. Üniversitede yılsonu şenlikleri olmazsa biz size seve seve şenlik düzenleyebiliriz. Eğlenmek, keyifli vakit geçirmek sizin hakkınız. Biz, bu konuda siz ne istersiniz onu yapmaya hazırız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda İzmit Fuar Güneş Sahnesi’nde saat 20:30’daki Duman konser severek. Tüm öğrencileri bekliyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.