Kırsaldaki Gençler Antalya’yı Geziyor

Kırsaldaki Gençler Antalya’yı Geziyor

 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği “Gençler Geziyor” projesi kapsamında gerçekleştirilen gezi programında Korkuteli Büyükköy İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrenim gören 100 öğrencinin ilk durağı Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri oldu.

İlk Kez Teleferiğe Bindiler

Öğrenciler ilk defa teleferiğe binmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. Tünektepe’den Antalya’nın kuş bakışı manzarasını izleyen gençler, dürbünden kentin güzelliklerine yakından baktı. Teleferik gezisinin ardından gençler Antalyaspor Stadı’nı gezdi. Tribüne oturan gençler, Kırmızı Beyaza gönül vermiş taraftarların sezon boyunca maçlarda yaşadığı heyecana bir nebze de olsun ortak oldu.

Öğrenciler daha sonra Kaleiçi Yat Limanı’ndaki Oyuncak Müzesi ve Deniz Biyoloji Müzesi’ni ziyaret ederek, keyifli vakit geçirdi. Öğrenciler, Antalya gezisi boyunca bol bol hatıra fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Daha Önce Gelmemiştim

Büyükköy İlkokulu öğrencisi Medine Aktaç, daha önce Tünektepe Teleferik ve Sosyal tesislerine gelmediğini söyleyerek “İlk defa bu gezi sayesinde Tünektepe’ye geldim. Teleferiğe bindik ve çok mutlu oldum. Bize sağlanan bu hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Korkuteli’ne dönen öğrenciler daha sonra yazdıkları mektuplarla, bu imkanı sağladığı için Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkürlerini dile getirdi.

kGv9PQFVXyJDz3RurfnIe47b..jpeg

z61LndhvGMaJoZumfBCNq3jy..jpeg

4FcXwpCQ3b05euAih12VaZJD..jpeg

BZbdKn9s1wgJofP6YpTaMvt2..jpeg

q2b6ZIrm1uRYxMzVBWwhvLDE..jpeg

A2HGE1PknwKT5OFrVuyBgxhL..jpeg

d9laRZ1eLMY6DFJN3nAiIxru..jpeg

i95Y8WQ74M0yawlksjLUxpHR..jpeg

sK79E1Ilo3UNkCLDZvmchOGF..jpeg

rqNQD6ylBRJsSH2Z8eE4vp0g..jpeg

zcdQwBH2E8Pp09siMGq3tuSI..jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.