KILIÇDAROĞLU: “TROLL ALGILARINI YEMEYİN SAKIN”

KILIÇDAROĞLU: “TROLL ALGILARINI YEMEYİN SAKIN”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, paylaştığı videonun fonundan dolayı“Peker’e özendi” manşeti atan Yenişafak gazetesine “Bakın bu da başka bir troll zekasıürünü” dedi....

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, paylaştığı videonun fonundan dolayı“Peker’e özendi” manşeti atan Yenişafak gazetesine “Bakın bu da başka bir troll zekasıürünü” dedi. Kılıçdaroğlu, video çekimini otel odasında yaptığını belirterek, “Sevgili halkım bugün Antep’teyim. Troll algılarını yemeyin sakın. Sahadayım, halkımlayım” ifadelerini kullandı.

YeniŞafak gazetesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı videodan bir fotoğraf alıntılayarak, “Peker’e özendi” manşetiyle çıktı. Gazetenin ilk sayfasında “Kılıçdaroğlu, arkasındaki rafa deniz kabuğu şeklinde bir obje ve maket gemi yerleştirdi” ifadeleri yer aldı.

Gazetenin manşetini sosyal medya hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu, “Bakın bu da başka bir troll zekasıürünü. Arka fonuna deniz kabuğu yerleştirdi demişler. Oysa ben Türkiye’yi karış karış gezmeye devam ediyorum; bu da otel odasında yaptığım çekim. Sevgili halkım bugün Antep’teyim. Troll algılarını yemeyin sakın. Sahadayım, halkımlayım” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.