Kıbrıs Kiralık Araba Fiyatları

Kıbrıs Kiralık Araba Fiyatları

Kıbrıs kiralık araba fiyatları tatil yapmak isteyenlerin internette en çok araştırdığı konulardan bir tanesidir.

Kıbrıs kiralık araba fiyatları tatil yapmak isteyenlerin internette en çok araştırdığı konulardan bir tanesidir. Fakat Google gibi arama motorlarını kullandığınızda karşınıza çıkan sonuçlar sizleri yanıltabilir. Zira güncel olmayan rakamlarla plan yaparsanız bütçeniz yetmeyecektir ya da interneti araştırma yaparken gerçeklerin gösterilmediği, her şeyin şeffaf olarak paylaşılmadığı, kalitesiz rent a car şirketlerinin oyuncağı olabilirsiniz. Çünkü bu gibi firmalar kendilerinde bulunmayan araçları araç portföyüne koymakta, üstelik fiyatlar noktasında da çeşitli küçük oyunlar yapmaktadır. Ancak İdil rent a car gibi uzun zamandır hem Girne hem de Kıbrıs genelinde araç kiralama hizmeti veren bir şirketle irtibata geçerseniz her şeyin şeffaf olarak sizlerle paylaşıldığını hiçbir şekilde kandırılmadığınızı anlayabilirsiniz. Aracınızı kiralayabilir, hayalini kurduğunuz Kıbrıs tatilini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Kıbrıs Kiralık Araba Fiyatları Neye Göre Belirlenmektedir?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yaz aylarında 2,5 milyona yaklaşan nüfusuyla birlikte adeta Akdeniz bakımından turizmin başkenti sayılmaktadır. Bu sebeple özellikle yaz döneminde tatil planı yapıyorsanız rezervasyon yaptırmayı unutmayın. Yoksa Kıbrıs'a gittiğinizde direkt olarak şirketlerle görüşürseniz araç bulup bulamama ihtimaliniz oldukça yüksektir. Kıbrıs kiralık araba fiyatları öncelikli olarak aracın kalitesine ve yaşına göre belirlenmektedir. Genellikle Kıbrıs genelinde bulunan rent a car şirketlerinde yeni otomobiller bulunmaktadır. Ancak İdil rent a car şirketini incelerseniz bütün otomobillerin 2022 model olduğunu yani sıfır otomobiller olduğunu görebilirsiniz. Firmanın fiyat portföyünde bulunan bütün otomobiller Avrupa ve Japonya üretimi olarak banttan çıkmış ve sıfır olarak satın alınmıştır. Kiralama hizmeti de periyodik bakımlarla birlikte zirveye ulaşan bir güvence ile müşterilere sunulmaktadır. Dolayısıyla Nissan, Ford, Hyundai, Honda gibi otomobilleri günlük 500 TL gibi uygun bir rakamla kiralama konforunu sizler de yaşayabilirsiniz.

Kıbrıs Kiralık Araba Fiyatları Hangi Para Birimiyle Belirlenir?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti uzun yıllardır Avrupa'yı entegre bir şekilde hayatını sürdürmektedir. Geçmiş yıllarda ise İngilizlerin hakimiyetinin olduğunu düşündüğünüzde Kıbrıs'ta ana para birimi olarak aslında sterlin ve daha sonrasında ise Euro kurunun öne çıktığını görebilirsiniz. Kıbrıs'ta gayrimenkul satın almak istediğinizde veya alışveriş yapmak istediğinizde genellikle fiyat etiketlerinde sterlin ve Euro para birimi ile karşılaşıyorsunuz. Kıbrıs kiralık araba fiyatları da genellikle sterlin ve Euro para birimine göre değerlendirilmektedir. Ancak İdil Car firması Türk lirası üstünden size günlük fiyat portföyünü paylaşmaktadır. Günlük 500 ile 600 TL dolayında olan ekonomik seçenekleri mutlaka değerlendirmelisiniz. Türk lirası üstünden değerlendirme yapıldığı için kur artışlarından da hemen etkilenmeyeceksiniz. Böylece genellikle yıl içerisinde sabit fiyat portföyünün bulunduğu şirkette ekonomik araçlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

En güncel fiyat listesi aşağıdadır:

  • Nissan Note 500 TL
  • Suzuki Swift 500 TL
  • Ford Fiesta 500 TL
  • Ford focus 500 TL
  • Hyundai i20 600 TL
  • Honda Fit 500 TL

Araç kiralama fiyatları Haziran 2022'ye aittir. Güncel Kıbrıs rent a car fiyatlarımız için https://www.idilcar.com/ adresini ziyaret ediniz.

Kıbrıs'ta Araba Kiralayarak Nereler Gezilebilir?

Kıbrıs çok önemli tarihi ve turistik destinasyonlara sahiptir. Akdeniz'in en büyük 3 Adası olduğu için zaten sadece bu sebeple bile yaz turizminde adeta bir inci kabul edilmektedir. Türkiye baz alındığında ise Türkiye'nin en yakın lokasyonunda bulunduğu için de yazın yoğun bir ilgi görmektedir. Kıbrıs araba kiralama hizmeti aldığınızda Kıbrıs'ta gezebileceğiniz pek çok önemli noktalardır. Bunların başında Girne gelmektedir birinin ilçesi Kıbrıs'ın Kuzey lokasyonunda bulunmaktadır. Eşsiz kumları, harika sahilleri ve tertemiz denizi ile birlikte her yıl yüzbinlerce kişiyi kendisine çekmeyi başarmaktadır.  Ancak 2010 yılından itibaren Kıbrıs'ın yükselen turistik ilçelerinden birisi olarak iskele öne çıkmaktadır. Özellikle yat ve kotra turlarının da yapıldığı iskele pek çok kişi tarafından yazın tercih edilmektedir. El değmemiş tabiatıyla birlikte, turkuaza çalan denizi ile Mart ayından Kasım ayına kadar yüzme olanağınız bulunmaktadır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.