KARTAL’DAKİ 29 EKİM KUTLAMALARI GAZAPİZM KONSERİ İLE BİTTİ

KARTAL’DAKİ 29 EKİM KUTLAMALARI GAZAPİZM KONSERİ İLE BİTTİ

Kartal Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği konser serisi, Özgür Kıyat ve Gazapizm konserleri ile son buldu.

Kartal Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediği konser serisi, Özgür Kıyat ve Gazapizm konserleri ile son buldu.

Cumhuriyet Bayramı, Kartal’da bu yıl 4 güne yayılan konser serisi ile kutlandı. Cumhuriyet’in 98. yıldönümü kapsamında yapılan kutlamaların 3. Gününde, sahneyi önce sanatçı Özgür Kıyat aldı. Sevilen pek çok eseri seslendiren Kıyat, Kartal Meydanı’nda on binlerce Kartallıya müzik ziyafeti çekti. Yaklaşık 1 saat süren konserin ardından Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, sahneye çıkarak sanatçı Özgür Kıyat’a Kartal heykelciği takdim etti. Başkan Yardımcısı Uçar, Özgür Kıyat’ın babası emekli Koramiral Atilla Kıyat’ı da sahneye davet ederek çiçek takdiminde bulundu. Kıyat, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hem Kartal Belediyesi’ne teşekkür etti hem de gösterdiği performanstan dolayı oğlu Özgür Kıyat ile gurur duyduğunu ifade etti.

Özgür Kıyat konserinin ardından Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Cumhuriyet’e Giden Yol” adlı belgesel, barkovizyonda büyük bir ilgi ile izlendi.

GAZAPİZM’E BÜYÜK İLGİ

Gençlerin ağırlıklı olduğu konserde sahneye çıkan Gazapizm, sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserin başladığı dakikalarda Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de alana geldi. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yüksel, Kartal Meydanı’nı dolduran gençlerle birlikte konseri izledi. Yüksel, Gazapizm’in şarkılarına da eşlik etti.

"UMUTSUZLUK YOK ÇÜNKÜ UNUTULACAK DÜNLER, YAŞANILACAK GÜNLER VAR DAHA"

Konser sırasında sahneye çıkarak Gazapizm’e teşekkür eden Başkan Yüksel, sanatçıya Kartal heykelciği ve çiçek takdim etti.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anan Yüksel, “Gazapizm’in söylediği gibi bazı şeyler iyi gitmeyebilir ama hiç merak etmeyin, endişeye mahal yok. Umutsuzluk yok, çünkü unutulacak dünler, yaşanılacak günler var daha. Yaşanılacak günlere inanın. Her şey çok güzel olacak. Sizleri çok seviyorum” dedi. Gazapizm’in coşkulu konseri daha sonra kaldığı yerden devam etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.