KARTAL'DA "KORUYUCU AİLE" KONFERANSI YAPILACAK

KARTAL'DA "KORUYUCU AİLE" KONFERANSI YAPILACAK

Kartal Belediyesi'nde Kadın ve Aile Müdürlüğü’nü kuran Kartal Belediyesi, koruyucu aile olmak isteyen ya da koruyucu ailelik ile ilgili soruları olan birey ve...

Kartal Belediyesi'nde Kadın ve Aile Müdürlüğü’nü kuran Kartal Belediyesi, koruyucu aile olmak isteyen ya da koruyucu ailelik ile ilgili soruları olan birey ve aileler için önemli bir konferansa ev sahipliği yapacak. 

Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü’nün organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan konferans; “Koruyucu ailelik, çocuk evlerinde bulunan ve koruma altında olan çocuklar ile 18 yaş üstü koruma altında olan gençler” konularında olacak. 

Koruyucu aile olmaya ilişkin konuları, Kırmızı Çocuklar Derneği Kurucu Başkanı Simay Bülbül Sarıpınar anlatacak.

Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konferans 18 Kasım Perşembe günü, saat 13.30’da başlayacak.

"KADIN VE ÇOCUKLARIN MUTLU OLDUĞU BİR KENT YARATMAMIZ GEREKİR"

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “18 Kasım’da önemli bir konferansa ev sahipliği yapıyoruz. Koruyucu Aile kavramını ele alacağız. Kırmızı Çocuklar Derneği Kurucu Başkanı Simay Bülbül Sarıpınar, bu konuda bizleri aydınlatacak. Kartal Belediyesi olarak iyi biliyoruz ki herkesin mutlu olduğu bir kent için, önce kadın ve çocukların mutlu olduğu bir kent yaratmamız gerekir. 18 Kasım’da tüm komşularımızı konferansımıza bekliyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.