KARTAL’DA CUMHURİYET HAFTASINA GÖRKEMLİ KAPANIŞ

KARTAL’DA CUMHURİYET HAFTASINA GÖRKEMLİ KAPANIŞ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kartal’da 4 gün 4 gece süren organizasyonlarla kutlandı. Kartal Belediyesi’nin “Cumhuriyet Haftası” kapsamında düzenlediği...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kartal’da 4 gün 4 gece süren organizasyonlarla kutlandı. Kartal Belediyesi’nin “Cumhuriyet Haftası” kapsamında düzenlediği etkinliklerin kapanışı ise Elis Dubaz ve Haluk Levent konserleri ile yapıldı. Kartal Meydanı’nda hazırlanan alanın tamamen dolduğu konserler, Kartal’da büyük bir coşkuya neden oldu.

Kartal’da her yıl büyük bir heyecanla kutlanan ve diğer yıllardan farklı olarak bu yıl 4 güne yayılan Cumhuriyet Bayramı, düzenlenen son konserler ile noktalandı. Konser etkinliklerine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, başkan yardımcıları, birim müdürleri ile çok sayıda Kartallı katıldı.

Cumhuriyet’in ilanın 98. yılı kapsamında yapılan kutlamaların 4. ve son gününde sahneyi önce sanatçı Elis Dubaz aldı. Birbirinden hareketli ve sevilen şarkılarını orkestra ile seslendiren Dubaz, Kartal Meydanı’na bulunan on binlerce Kartallı'ya unutulmaz bir eğlence yaşattı.

Yaklaşık 1 saat süren konserin sonunda Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Umut Veli Develi sahneye çıkarak sanatçı Elis Dubaz’ı tebrik etti ve kendisine Kartal heykelciği ile çiçek takdim etti.

Plaket takdiminin ardından Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Cumhuriyet’e Giden Yol” adlı belgesel perdeye yansıtıldı. İlgiyle izlenen belgeselin ardından Haluk Levent alkışlar eşliğinde sahnedeki yerini aldı.

HALUK LEVENT BESTESİ İLE “KARTAL” ŞARKISI

Meydanı dolduran Kartallılar, Haluk Levent’e konser boyunca bir koro gibi eşlik etti. Sevilen sanatçı konser sırasında Kartal için bir de şarkı besteledi. “Önümde tren, yukarıda martı, arkamda deniz, neredeyiz? Kartal’da” dizelerinin yer aldığı şarkıya, Kartallılar da büyük bir heyecan ile eşlik etti.

Konser sırasında sahneye çıkan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Haluk Levent’i tebrik ederek, bestelediği şarkı ile ilgili beğenisini dile getirdi ve günün anısına Kartal heykelciği ile çiçek takdim etti.

Kısa bir konuşma yapan Başkan Yüksel, Kartal Meydanı’nda 3 gündür Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının devam ettiğini belirterek kutlamaların son günü olsa da Cumhuriyet coşkusunun ve sevgisinin hiç bitmeyeceğini söyledi.

On binlerce vatandaşın Haluk Levent’e büyük bir coşkuyla eşlik ettiği konser, İzmir Marşı ile sona erdi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.