“Kartal-Pendik-Tuzla Alternatif Bağlantı Yolu” devam ediyor

“Kartal-Pendik-Tuzla Alternatif Bağlantı Yolu” devam ediyor

Tamamlandığında sürücüler için zaman ve yakıt tasarrufu sağlayacakKartal - Pendik - Tuzla Arası Alternatif Bağlantı Yolu çalışmasında bir etap daha tamamlandı. Geçtiğimiz dönemlerde bitirilen Velibaba 1 ve Ahmet Yesevi 9. Etapların ardından Yayalar 2. Etap da tamamlandı. Trafiğe açılan 1 km uzunluğundaki cadde, Yayalar’daki Pınar Caddesi ile Çiftlik Caddesi’ni birbirine bağlamış oldu.

Diğer etaplardaki çalışmalar devam ediyor

9 etaptan oluşan ve 15 km’lik uzunluğa sahip Kartal - Pendik - Tuzla Arası Alternatif Bağlantı Yolu’nda diğer etaplarda da çalışmalar sürüyor. Belediye ekipleri Güllübağlar Mahallesi 3. Etap, Ramazanoğlu Mahallesi 4. Etapve Kavakpınar Mahallesi5.Etap’ta çalışıyor. Şu anda 3 ve 4. etaplar tamamlanmak üzere.

12 mahalleyi birbirine bağlayacak

“Kartal-Pendik-Tuzla Alternatif Bağlantı Yolu” hizmete girdiğinde Velibaba’dan hareket eden bir sürücü, kesintisiz bir şekilde Ahmet Yesevi Mahallesi’ne gidebilecek. Yol, sırasıyla Velibaba, Ertuğrulgazi, Yayalar, Sülüntepe, Şeyhli, Güllübağlar, Ramazanoğlu, Sanayi, Kavakpınar, Orhangazi, Fatih ve Ahmet Yesevi Mahallelerini birbirine bağlayacak.

ndjype9i1t2ljdsb3xnpmqvg.jpg

doxjs0bIz3vwxyntry9qgffq.jpg

flcqu3ghdgsbp0mziodyjquI.jpg

sq1264ltlwzayesjzneo5cvt.jpg

pehaxordo5vkaqspywmcmukv.jpg

8vgqw9yohr6phfmbIkblelxs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.