KARTAL BELEDİYESİ VE KIZILAY İLE VATANDAŞLARA SAĞLIK TARAMASI

KARTAL BELEDİYESİ VE KIZILAY İLE VATANDAŞLARA SAĞLIK TARAMASI

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Türk Kızılayı İstanbul Toplum Merkezi Anadolu Yakası işbirliği ile sağlık taramasına yönelik bir çalışma...

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Türk Kızılayı İstanbul Toplum Merkezi Anadolu Yakası işbirliği ile sağlık taramasına yönelik bir çalışma gerçekleştirildi. 

Kartallı Kazım Meydanı’nda ‘Sağlık Sokağı’ adı verilen sağlık taramasında vatandaşların kan şekeri, tansiyon ve vücut analizi ölçümleri yapıldı. Kartallı Kazım Meydanı’na kurulan iki çadırda hem Kızılay görevlileri hem de Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlık taramalarını gerçekleştirdi. Vatandaşların kan şekeri, tansiyon ve vücut analizi ölçümleri yapıldı. Ücretsiz olarak yapılan taramaya katılan vatandaşlara bazı hastalıklar ile ilgili bilgi verilerek kan şekeri ve tansiyonları ölçüldü. Vücut analizleri yapılarak yağ ve kas oranları hakkında da bilgi verildi. Vatandaşların ilgi gösterdiği etkinlikte tansiyon ve şeker ölçümleri yüksek çıkan vatandaşlara sağlık kuruluşlarına başvurmaları önerildi. Sağlık taramaları gün boyu devam etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.