KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI

KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI

Kartal Belediyesi’ne bağlı 15 kreşte eğitim gören çocuklar, hazırladıkları gösterilerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Pandemi şartları nedeniyle...

Kartal Belediyesi’ne bağlı 15 kreşte eğitim gören çocuklar, hazırladıkları gösterilerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Pandemi şartları nedeniyle çoğunlukla açık havada gerçekleştirilen kutlamalara, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü tarafından renkli ve eğlenceli bir kutlama programı düzenlendi. Kartal Belediyesi Atalar Merkez Kreşi’nde gerçekleştirilen kutlamaya, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın ve Kartal Belediye Meclisi Başkan Vekili Özlem Bulut’un yanı sıra Kartallı vatandaşlar ve veliler katıldı.

Kutlama programında Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın kısa bir konuşma yaptı.

Kartal Belediyesi’nin sahip olduğu 15 kreş ile Türkiye’de en fazla kreşe sahip olan ilçe belediyesi olduğunu vurgulayan Aydın, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatlarıyla kreş sayısını artırmak için çalıştıklarını söyledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.