Kardeş Kültürler Festivali Batı Trakya Esintileriyle Sona Erdi

Kardeş Kültürler Festivali Batı Trakya Esintileriyle Sona Erdi

Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği 2. Kardeş Kültürler Festivali;Marmara, Rumeli, Trakya ve Balkan esintileriyle sona erdi. İsrail’inFilistin’de gerçekleştirdiği saldırılar nedeniyle ertelenen konserlerin son günündeRumelili Orhan & Kemal Kardeşler sahne alarak dinleyicilere keyif doluanlar yaşattı.

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarından dolayı EsenyurtBelediyesi’nin ertelediği 2. Kardeş Kültürler Festivali; Marmara, Rumeli,Trakya ve Balkan gecesiyle sona erdi. Gecede bölgenin sevilen sanatçılarıRumelili Orhan & Kemal kardeşler sahne aldı. Esenyurt Kültür Merkezi’ndedüzenlenen konserde, ikilinin enerji dolu performansı ile Esenyurtlular keyiflive eğlenceli bir gece yaşadı. Programa katılan Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, “Esenyurt, Türkiye’nin her bir coğrafyasının rengini ve sesini taşıyanbir ilçe. Hem büyüklüğü itibariyle hem de çeşitli kültürel yapısı itibariyleçok keyifli bir yer” dedi.

“EsenyurtluOlmak Bir Gurur”

Esenyurtlu olmanın bir gurur ve ayrıcalık olduğunu söyleyen BaşkanBozkurt şöyle konuştu: “Bu coğrafyanın çocukları olmak kadar şanslı bir şeyyok. Trakya, Rumeli de bizim en renkli, en eğlenceli yanımız. Esenyurt hem büyüklüğüitibariyle hem de çeşitli kültürel yapısı itibariyle çok keyifli bir yer. Bizimkültürel derinliğimiz ve çeşitliliğimiz her yerde yok. Belki fiziki yapımızdasorunlar var, ekonomik sıkıntılarımız var ama hepimizin kalbi o kadar büyük okadar güzel ki… Esenyurtlu olmak ayrıcalıktır, kimse de bize başka bir şeykabullendirmeye çalışmasın, müsaade etmeyeceğiz.”

“Hepimiz Biriz”

Böyle bir gecede konser vermekten mutluluk duyduğunu belirtensanatçı Kemal Pehlivan, “Hepimiz biriz, aynı çatı altındayız. Değerli BelediyeBaşkanımıza ve dernek başkanlarımıza sonsuz teşekkürler. Çok güzel bir konserdi”diye konuştu.

jk5vfxhs8fnqitpavklyucxr.jpg

ljlymkwpIeqcixhodtake38t.jpg

7phcxbude0cfnk8jyqvlr21v.jpg

elvzskz9xmeyqm3vkg6dntgu.jpg

boysnsyf0b82pk1efx9qlv6e.jpg

n6jrfocaqfsapvzt0myvhz2u.jpg

g0yo4xub3ekffgw2uctbssdt.jpg

msf7qxmp56rhurqigtlx2ujk.jpg

oj7chkm9suxyj5a4eittywqb.jpg

jI9zjex3lt0byutfddm67qcl.jpg

rsgjcoqhceasdtukw6vd9zhq.jpg

emdlp6dyak9numf7sa3gwvzc.jpg

f6sgednc8hopmw5traxqyk3k.jpg

dp9cs2a6snhta7yegnrofqd8.jpg

5cazltsxp1f2Ingodiqne7y8.jpg

i1s9xbf5vzdak4gmteluwqeq.jpg

gjkuhb9ipwzn75rqm8yfIckh.jpg

3nm4kipf0cdrlyog7qxqgwv5.jpg

nfyukc5jeasvnjptgw7tmqbh.jpg

c1xoygudeyq5xkr8ovbwubat.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.